Pursaklar Belediyesi Regaip Kandili kapsamında program düzenledi!

İslam alemi Regaip Kandilini idrak ediyor olmanın heyecanını yaşıyor. Regaip Kandili kapsamında kutlama mesajları gelmeye devam ederken Pursaklar Belediyesi de kadınlara özel bir kandil programına imza attı.

Pursaklar Belediyesi Regaip Kandili kapsamında program düzenledi!

Başkent Ankara'da belediyeler tarafından kandil programları düzenlenmeye devam ediyor. İslam alemi Regaip Kandiline ulaşmanın mutluluğunu yaşarken bir yandan da ibadetlerini yerine getiriyor. Sosyal belediyecilik anlayışı ile çalışmalarına devam eden Pursaklar Belediyesi de Regaip Kandili kapsamında bir program düzenledi.

Pursaklar Belediyesi tarafından, üç ayların başlangıcını müjdeleyen, Recep ayının ilk manevi günü olan Regaip Kandili vesilesiyle hanımlara yönelik kandil programı düzenlendi. Kadınların yoğun katılım sağladığı kandil programında bol bol dua edildi.

PURSAKLAR'DA KADINLARA ÖZEL KANDİL PROGRAMI

İslam alemi için büyük bir önemi bulunan Regaip Kandili, bugün idrak ediliyor. Her yaştan ve her kesimden insanın hayatına dokunan çalışmalara imza attıklarının altını çizen Pursaklar Belediyesi, üç ayların başlangıcını müjdeleyen Regaip Kandili kapsamında Hanım Evleri kursiyerleri ve ilçe kadınlarının yoğun katılım gösterdiği program düzenledi.

Pursaklar Belediyesi Regaip Kandili kapsamında program düzenledi!

İlçe Müftülüğünde görevli Vaize Yasemin Yılmaz hocanın sunumuyla Saray Kültür Merkezinde gerçekleştirilen sohbet programında, Regaip Kandil’inin önemi anlatılırken yapılması gereken ibadetlerle ilgili bilgiler verilerek, Kur'an-ı Kerim tilaveti ve ilahiler söylendi. ‘‘Allah, edilen duaları, yapılan ibadetleri kabul etsin’’ diyen Pursaklar Beediye Başkanı Ertuğrul Çetin, üç ayların başlangıcını müjdeleyen Regaip Kandili sebebiyle hanımlara yönelik Regaip Kandili programı düzenlediklerini belirtti.

Pursaklar Belediyesi Regaip Kandili kapsamında program düzenledi! - Resim : 2

Pursaklar Belediye Başkanı Çetin; ‘‘Üç ayların başlangıcını müjdeleyen Regaip Kandilimiz mübarek olsun. Şükür, dua ve tefekkür vesilesi olan bu mübarek gecenin; Ülkemize, İslam alemine ve bütün insanlığa sağlık, huzur ve esenlik getirmesini temenni ediyorum. Allah, edilen duaları, yapılan ibadetleri kabul etsin. Rabbim hepimizi sağlık, sıhhat içerisinde Ramazan’a eriştirmeyi nasip etsin’’ değerlendirmesinde bulundu. Hanım Evi kursiyerleri ile düzenlenen kandil programı kapsamında Başkan Çetin'e teşekkürlerini iletti.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER