Pursaklar Belediyesi PYM Tiyatro Atölyesi sanatseverlerle buluşuyor

Pursaklar Belediyesi tarafından hizmete kazandırıldığı günden bu yana kültürel ve sanatsal gösterilere ev sahipliği yapan Devlet Tiyatroları Pursaklar Sahnesinde, Pym Tiyatro Atölyesi’nde hazırlanan gösteriler sanatseverlerle buluşmaya devam ediyor.

Pursaklar Belediyesi PYM Tiyatro Atölyesi sanatseverlerle buluşuyor

Pursaklar Belediyesi’ne bağlı PYM Tiyatro Atölyesi tarafından hazırlanan oyunlar sahnelenmeye devam ediyor. 2021 yılında Pursaklar Belediyesi tarafından hizmete kazandırıldığı günden bu yana kültürel ve sanatsal gösterilere ev sahipliği yapan Devlet Tiyatroları Pursaklar Sahnesinde PYM Tiyatro Atölyesi’ndeki kursiyerler tarafından hazırlanan 6 farklı tiyatro gösterisi sahne almaya devam ediyor.

Pursaklar Tiyatro Günleri kapsamında ‘‘Sacide’’ ve ‘‘Buzlar Çözülmeden’’ tiyatro gösterileri sahnelenirken sırada Keşanlı Ali Destanı, Töre, Bernarda Alaba’nın Evi ve Paydos tiyatro gösterileri yer alıyor.

PURSAKLAR PYM TİYATRO ATÖLYESİ SANATSEVERLER İÇİN SAHNE ALIYOR

‘‘Kıymetli kardeşlerimin hepsi Yaşam Merkezimizdeki tiyatro kursuna katılarak yeteneklerini keşfetti, kendini geliştirdi’’ ifadelerine yer veren Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, 6 farklı tiyatro gösterisinin sanatseverlerle buluşmaya devam ettiğini dile getirdi.

Pursaklar Belediyesi PYM Tiyatro Atölyesi sanatseverlerle buluşuyor

PYM Tiyatro Atölyesi öğrencileri ile gurur duyduğunu belirten Başkan Çetin; ‘‘PYM Tiyatro Atölyesinde eğitim alan öğrencilerimiz, sergilemiş oldukları oyunculuklarla herkesi kendilerine hayran bırakıyor.'' dedi. Başkan Çetin, açıklamasında ayrıca ''Kıymetli kardeşlerimin hepsi Yaşam Merkezimizdeki tiyatro kursuna katılarak yeteneklerini keşfetti, kendini geliştirdi.

Pursaklar Belediyesi PYM Tiyatro Atölyesi sanatseverlerle buluşuyor - Resim : 2

Büyük emek ve özveri ile hazırladıkları tiyatro oyunları ile hemşehrilerimizle buluşan, tamamı kursiyerlerimizden oluşan PYM Tiyatro Atölyemizi canı gönülden kutluyorum. Tiyatrocularımızın hazırlamış oldukları oyunlara büyük ilgi gösteren hemşehrilerimizin her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum’’ sözlerine de yer verdi. Başkan Çetin, eğitimlerin hız kesmeden devam edeceğini ifade etti.

SONRAKİ HABER