Pursaklar Belediyesi periyodik olarak cami temizliğine devam ediyor

Ankara'nın Pursaklar ilçesindeki camilerde insanların sağlıklı bir şekilde ibadet etmesi için çalışmalar devam ediyor. Pursaklar Belediyesinin Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri cami cami gezerek temizlik yapıyor.

Pursaklar Belediyesi periyodik olarak cami temizliğine devam ediyor

Pursaklar Belediyesi vatandaşların toplu halde bulunduğu alanlarda bakım çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler cadde ve sokaklarda yaptıkları temizlikleri ibadet mekanlarında da devam ettiriyor.

VATANDAŞLARIN HİJYENİK ORTAMDA İBADET ETMESİ SAĞLANIYOR

Düzenli olarak yapılan temizlik çalışmaları ile Pursaklar'daki vatandaşlar olmak üzere camilerde ibadet eden herkesin sağlıklı ve hijyenik ortamlarda vakit geçirmesi sağlanıyor. Konu ile ilgili bir paylaşım yapan Pursaklar Belediyesi de düzenli olarak gerçekleştirdikleri temizlik faaliyetlerinden bahsetti.

Pursaklar Belediyesi periyodik olarak cami temizliğine devam ediyor

Yapılan paylaşımda "İbadetlerinizi hijyenik ortamlarda yapabilmeniz adına periyodik olarak cami temizliği yapıyoruz" denilerek ilçe sakinlerine çalışmalar hakkında bilgiler verildi. Pursaklar Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekiplerinin Hoca Ahmet Yesevi, Hidayet ve Yeni Karaköy camilerinde temizlik yaptığı öğrenildi.

Pursaklar Belediyesi periyodik olarak cami temizliğine devam ediyor - Resim : 2

PURSAKLARDA TEMİZLİK İŞLEMLERİ DÜZENLİ OLARAK DEVAM EDİYOR

Sokaklardaki çöp konteynerlerinden kötü koku yayılmaması için konteynerleri, park, bahçe ve sokakları temizleyen Pursaklar Belediyesi ibadethaneler içinde aynı hassasiyeti gösteriyor. Yapılan temizlik işlemleri ile aynı anda yüzlerce kişinin bulunabildiği camilerde sağlıksız ortamların olmasının önüne geçiliyor. Belediye ekipleri çalışmalarını yılın her döneminde devam ettiriyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER