Pursaklar Belediyesi park alanlarını yeniliyor

Pursaklar Belediyesi, modern çalışmalar gerçekleştirerek eski park alanlarını yeniliyor.

Pursaklar Belediyesi park alanlarını yeniliyor

Pursaklar Belediyesi, eski parkları günümüz şartlarına uygun olarak yeniliyor. Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, "Çocuklarımızın neşe içerisinde çeşitli oyunlar oynayacakları parklar yapıyoruz" dedi.

Pursaklar'da eski parklara estetik dokunuş yapılıyor ve parklar yenileniyor. İlçenin mevcut doğallığını koruyup, yeşil alanlarını zenginleştiren Pursaklar Belediyesi, mevcut park alanlarını yenileyerek modern bir görünüme kavuşmasını sağlıyor. Belediye, kullanım açısından sağlıklı olmayan deforme parkları, günümüz şartlarına uygun olarak sıfırdan yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Bu doğrultuda kullanım açısından elverişli olmayan Fetih Parkı'nı sıfırdan yenileyen Belediye ekipleri, çocuklar için yeni oyun grupları, dinlenme alanları, yürüyüş ve koşu yolunu tamamlayarak mahalle halkı ile buluşturdu.

Pursaklar Belediyesi park alanlarını yeniliyor

"ÇOCUKLARIMIZIN NEŞE İÇERİSİNDE ÇEŞİTLİ OYUNLAR OYNAYACAKLARI PARKLAR YAPIYORUZ"

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, “Pursaklar'ı yeşille iç içe bir yer haline getirmek adına yoğun bir gayret içerisindeyiz. İlçemizde büyük önem verdiğimiz yeşil alanlarımızı çoğaltırken, bir yandan da çocuklarımızın neşe içerisinde çeşitli oyunlar oynayacakları parklar yapıyoruz. Ailelerimiz yeşil alanlarımızda dinlenirken, çocuklarımızın güvenli ve sağlıklı bir alanda oynayabilecekleri ortamlar oluşturmak için çalışıyoruz. Yenilenen park alanımızın büyüğünden küçüğüne tüm hemşehrilerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

Mahalle sakinleri ise Pursaklar Belediyesinin yenileme çalışmaları karşısında büyük memnuniyet duyduklarını ifade etti.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER