Pursaklar Belediyesi özel gereksinimli vatandaşlara ev temizliği hizmeti sunuyor

Bazı vatandaş ilerleyen yaşlarından ya da hastalıklarından ötürü en basit işleri bile yapmakta zorlanıyor. Pursaklar Belediyesi de bu kişiler için başlattığı sosyal hizmetini sürdürüyor.

Pursaklar Belediyesi özel gereksinimli vatandaşlara ev temizliği hizmeti sunuyor

Ankara'nın Pursaklar ilçesinde belediye yönetimi bir süre önce evlerinde özel gereksinimli ya da yaşlı olmalarından ötürü temizlik uygulaması başlatmıştı. Söz konusu uygulama ile tespit edilen kişilerin evleri ekipler tarafından temizleniyor.

Ekiplerin yapmış olduğu temizlik hizmeti ile o evde yaşayan insanların hijyenik ve sağlıklı ortamlarda ömürlerini sürdürmelerine destek olunuyor. Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin'de yaptığı paylaşım ile bu uygulamayı bir beklenti içinde olmadan yaptıklarını vurguladı.

Pursaklar Belediyesi özel gereksinimli vatandaşlara ev temizliği hizmeti sunuyor

"HAYIR DUALARINIZA TALİBİZ"

Başkan Ertuğrul Çetin "Bir tatlı söze ve hayır dualarınıza talibiz. Pursaklar’da yaşayan özel gereksinimli ve yaşlı hemşehrilerimiz için ücretsiz evde temizlik hizmetimiz devam ediyor. Allah hepinize uzun ve sağlıklı ömür versin inşallah" dedi.

Pursaklar Belediye Başkanı Çetin yaşlı ve özel gereksinimli ilçe sakinlerinin her zaman yanlarında olacaklarını ve onlara belediye olarak desteklerinin süreceğini sözlerine ekledi.

Pursaklar Belediyesi tarafından bu hizmeti alması yerinde görülen kişiler için Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri harekete geçiyor. Ekipler söz konusu evi temizleyip evin yaşanılabilir bir yer olarak kalması sağlıyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER