Pursaklar Belediyesi Oyuncakistan’da eğlence bitmiyor

Pursaklar Belediyesi tarafından hizmete girdiği günden bu yana Oyuncakistan’da çocuklar, eğlenmenin keyfini çıkartıyor. Pursaklar Belediyesi tarafından hayata geçirilen proje kapsamında çocuklar yazın tadını çıkarıyor.

Pursaklar Belediyesi Oyuncakistan’da eğlence bitmiyor

Pursaklar Belediyesi ilçeye çocuklar için çeşitli yatırımlar yapmaya devam ediyor. Pursaklar’da hizmete girdiği günden bu yana günün her saati Oyuncakistan’a gelen çocuklar da doyasıya eğlenmenin keyfine varıyor.

64 yeni ve yenilenen parkı ilçe kazandıran Pursaklar Belediyesi, Karaca Caddesi üzerinde bulunan Pursaklar Belediyesi, Oyuncakistan'da çocukların eğlenmelerine katkı sağlarken ilgi çekici oyun grupları, çocukların enerjilerini atmasının yanı sıra sosyal becerilerini geliştirme imkanına da olanak sağlıyor.

‘‘ÇOCUKLARIMIZ MUTLU, BİZ MUTLU’’

Çocukların hoş zaman geçirmeleri ve aynı zamanda enerjilerini atabilmeleri için hizmete kazandırdıkları Oyuncakistan Parkı’nın büyük bir ilgi gördüğünü belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, açıklamalarda bulundu.

Pursaklar Belediyesi Oyuncakistan’da eğlence bitmiyor

Aileler Oyuncakistan’ın hemen yanında bulunan açık spor alanı, yürüyüş yolu ve kamelyaları kullanırken, çocukları da çeşit çeşit oyun gruplarının bulunduğu park alanında keyif dolu dakikalar geçiriyor. Pursaklar Belediye Başkanı Çetin, ‘‘Çocuklarımız, Oyuncakistan’da aileleriyle birlikte eğlenerek güzel vakit geçiriyor. Çocuklarımızın hoş zaman geçirmeleri aynı zamanda enerjilerini güzel mekânlarda geçirmeleri için parklara büyük önem veriyoruz.'' dedi.

Pursaklar Belediyesi Oyuncakistan’da eğlence bitmiyor - Resim : 2

Çocukların mutluluğunu gördükçe yaptıkları işlerin ne kadar yerinde olduğunu gözler önüne serdiklerini ifade eden Başkan Çetin, ''Çocuklarımız mutlu, biz mutlu'' ifadelerine yer verdi.

SONRAKİ HABER