Pursaklar Belediyesi Nezaket Okullarını yeni döneme hazırlıyor

Ankara'nın Pursaklar ilçesinde belediye yönetimi tarafından farklı yaş gruplarını merkezine alan hizmet binaları bulunuyor. Bu yerlerin faaliyetlerine ara verdiği zamanlarda ekipler tarafından eksikleri gideriliyor.

Pursaklar Belediyesi Nezaket Okullarını yeni döneme hazırlıyor

Belediye Başkanı olarak Ertuğrul Çetin'in görev yaptığı Pursaklar'da minik yaş gruplarından hayatının ileri dönemindeki vatandaşlara kadar geniş bir kesim için alanlar yapıldı.

Bu yerlerde zaman içerisinde meydana gelen sorunların daha fazla büyümemesi içinde Pursaklar Belediyesi ekipleri gerekli müdahalelerde hızlıca bulunuyor.

NEZAKET OKULLARINDA BAKIM SÜRECİ

Pursaklar Belediyesinin minik bireyler için açtığı Nezaket Okullarında uzmanlar tarafından kız ve erkek çocuklarına nezaket ve görgü kurallarının öğretiliyor. Ailelerinde evlatlarını göndermek konusunda istekli olduğu Nezaket Okulları ile ilgili Pursaklar Belediyesi son yaptığı paylaşımda devam eden bakım çalışmalarından bahsetti.

Pursaklar Belediyesi Nezaket Okullarını yeni döneme hazırlıyor

Belediye tarafından yapılan bilgilendirmede "Geleceğimizin mimarı olacak olan miniklerimizin eğitim gördüğü Nezaket Okullarımızda yeni dönem hazırlıklarına devam ediyoruz" denildi.

Nezaket okullarındaki eğitim sürecinin ilerleyen haftalarda başlaması bekleniyor. Ailelerde belediyeden gerekli bilgileri alarak çocuklarını uygun gördüğü yerlere kayıt ettirebiliyor.

BİLİNÇLİ NESİLLER YETİŞTİRME HEDEFİ

Pursaklar Belediyesinin en eski hizmetlerinden birisi olan Nezaket okulları ile daha duyarlı ve saygılı nesillerin yetiştirilmesi hedefleniyor. Günümüzde yetişkinlerin küçüklerde gördüğü bu eksikliğin tamamlanması adında Pursaklar Belediyesi her sene yüzlerce çocuğa eğitim veriyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER