Pursaklar Belediyesi nezaket okullarını yeni döneme hazırlıyor

Ankara'nın Pursaklar ilçesinde minik bireyleri ahlaki ve toplumsal kurallar ile tanıştıran nezaket okullarında bakım sürecinde girdildi. Belediye ekipleri okullardaki eksikleri giderme adına yoğun bir çalışma süreci yürütüyor.

Pursaklar Belediyesi nezaket okullarını yeni döneme hazırlıyor

Pursaklar Belediyesi'nin geçtiğimiz yıllarda hayata geçirdiği proje ile küçüklere sevgili, büyüklere saygı gösteren bir nesil yetiştirilmesi amaçlanıyor.

AHLAKİ KURALLAR ÖĞRETİLİYOR

Hayatlarının ilk yıllarında yemek adabı, temizlik adabı, konuşma ve oturma adabı gibi adabı muaşeret konularında eğitim alan çocuklar sene sonunda mezun oluyor. Pursaklar Belediyesi de geçtiğimiz ay eğitim öğretim döneminin sona ermesi ile birlikte okulların eksiklerini gidermeye başladı.

Bakım ve onarım çalışmalarının başlatıldığı nezaket okullarında yeni döneme kadar işlemlerin bitmesi hedefleniyor. Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin'de devam eden işlemler ile ilgili bilgiler verdi.

Pursaklar Belediyesi nezaket okullarını yeni döneme hazırlıyor

KALİTELİ ORTAMDA İYİ EĞİTİM SÖZLERİ

Başkan Çetin "Geleceğimizin mimarı olacak olan çocuklarımızın sağlıklı ortamlarda eğitim alabilmeleri için yaz dönemi ile birlikte Nezaket Okullarımızda genel bakım-onarım çalışmalarına başladık. Çocuklarımıza en iyi eğitimi, en kaliteli ortamlarda vermek adına hazırlıklarımızı yapıyoruz" dedi.

Pursaklar halkı içinde çocuklarını bu okullara göndermek isteyen kişiler belediyeden gerekli bilgileri alabiliyor. Belediyeye bağlı okullarda alanında uzman kişiler miniklere eğitim veriyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER