Pursaklar Belediyesi Nezaket Okullarında son hazırlıklar

Pursaklar Belediyesi'nin hizmete sunmuş olduğu Nezaket Okullarında 2024 - 2025 eğitim öğretim yılı için son hazırlıklar başladı. Minik öğrenciler için çalışmalar hızlandı.

Pursaklar Belediyesi Nezaket Okullarında son hazırlıklar

Minik öğrencilerin eğitim almaları ve fırsat eşliğini sağlamak için Pursaklar Belediyesi tarafından açılan Nezaket Okulları'na 2024 - 2025 eğitim öğretim yılına hazırlık başladı. Minik öğrenciler için son hazırlıklar yapılırken okullarda güvenlik ve temizlik kontrolleri yapıldı.

PURSAKLAR BELEDİYESİ'NDE NEZAKET OKULLARI HAZIRLIKLARI BAŞLADI!

Pursaklar Belediyesi bünyesinde hizmet veren Nezaket Okullarında, fiziki koşulları daha sağlıklı bir hale getirmek adına geleceğin teminatı olan minik öğrencilerin, güvenli ortamlarda eğitim alabilmeleri için çalışmalarını yoğunlaştırdı.

MİNİK ÖĞRENCİLER PURSAKLAR BELEDİYESİ'NE EMANET!

Minik öğrencilerin güvenli ortamlarda eğitim alabilmeleri için Nezaket Okullarında gereken bakım-onarım çalışmalarını gerçekleştirdiklerini belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Yeni eğitim-öğretim dönemi öncesi çocuklarımızın, güvenilir ortamlarda eğitim görebilmeleri için Nezaket Okullarımızda son hazırlıklarımızı yapıyoruz. Bizlere emanet edilen çocuklarımızı, hayata ve geleceğe en iyi şekilde hazırlamak en önemli görevimiz. Yeni eğitim döneminde çocuklarımızı, kaliteli ve güvenli ortamlarda karşılayacağız’’ dedi.

Pursaklar Belediyesi Nezaket Okullarında son hazırlıklar

Pursaklar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yeni eğitim öğretim yılı öncesinde bakım onarım çalışmalarına başlarken derslikler ve ortak kullanım alanları başta olmak üzere tüm alanlar detaylı olarak yeniden elden geçirildi. Öğrenciler için güvenlik ve temizlik tedbirleri en ince ayrıntısına kadar alındı.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER