Pursaklar Belediyesi Nezaket Okullarında Akıl Oyunları Tasarlama Turnuvası yapıldı

Pursaklar Belediyesi ilçede çeşitli etkinlikler düzenlemeye devam ediyor. Pursaklar Belediyesine bağlı Nezaket Okullarında ise Akıl Oyunları Tasarımı ve Turnuvası düzenlendi.

Pursaklar Belediyesi Nezaket Okullarında Akıl Oyunları Tasarlama Turnuvası yapıldı

Pursaklar Belediyesi, ilçede çocuklar için çeşitli sosyal etkinlikler düzenlemeye devam ediyor. Pursaklar'da çocukların sosyalleşmesi ve kendilerini geliştirmeleri için birbirinden önemli projelere imza atılırken son olarak çocuklar arasında bir turnuva düzenlendiği öğrenildi.

Pursaklar Belediyesine bağlı Nezaket Okullarında öğrencilerin zeka becerilerini gerçekleştirmek adına Akıl Oyunları Tasarımı ve Turnuvası düzenlendiği bildirildi.

PURSAKLAR’DA AKIL OYUNLARI TASARLAMA TURNUVASI

Minik öğrencilerin akıl oyunları tasarımları ile yeteneklerinin geliştirilmesi, zeka becerilerini geliştirmek ve kaliteli vakit geçirmeleri amacıyla Pursaklar Belediyesinin hizmete açtığı bağlı Nezaket Okullarında eğitmenler tarafından Akıl Oyunları Turnuvası organize edildi.

Pursaklar Belediyesi Nezaket Okullarında Akıl Oyunları Tasarlama Turnuvası yapıldı

‘‘Akıl oyunları gibi eğitici turnuva ve etkinliklerle de öğrencilerimizi eğlenerek öğrenmelerini ve kişisel gelişimlerine katkı sağlıyoruz’’ diyen Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, Nezaket Okullarında çocukların, çok yönlü gelişimlerini sağlamak adına birçok etkinlikler düzenlediklerini belirtti.

Pursaklar Belediyesi Nezaket Okullarında Akıl Oyunları Tasarlama Turnuvası yapıldı - Resim : 2

Nezaket Okullarında eğitim gören öğrencilerin aldıkları eğitimlerle hayal dünyalarında turnuva öncesi yaptıkları Akıl Oyunları tasarımları, eğitmenlerden geçer not alırken, turnuvaya katılan minikler, birbirleri ile kıyasıya yarıştı. Ayrıca dereceye giren çocuklara madalyaları takdim edildi.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER