Pursaklar Belediyesi nerede, nasıl gidilir?

Ankara'nın en eski yerleşim yerlerinden biri olan Pursaklar, şehrin metropolleri arasında da yer alıyor. Pursaklar Belediyesi ise, başkentin belediyecilikte öne çıkan kurumları arasında yer alıyor. Peki, Pursaklar Belediyesi nerede, nasıl gidilir?

Pursaklar Belediyesi nerede, nasıl gidilir?

Pursaklar, 1530'larda Osmanlı tarafından hazırlatılan tahrir defterlerinde ‘’Busaklar'' olarak geçen Ankara'nın en eski yerleşim yerleri arasında yer alıyor. Ankara'nın en kalabalık 8'inci ilçesi olan Pursaklar, 162 bin 389 nüfusa sahip.

Pursaklarla toplam 21 mahalle bulunuyor. Bunlar sırayla; Abadan, Altınova, Ayyıldız, Fatih, Karaköy, Karşıyaka, Kösrelikkızığı, Merkez, Mimar Sinan, Peçenek, Saray Cumhuriyet, Saray Fatih, Saray Gümüşoluk, Saray Osmangazi, Sirkeli Yeşilova, Sirkeli Yeşilyurt, Tevfik İleri, Yeni Karaköy, Yıldırım Beyazıt, Yunus Emre ve Yuva'dır.

Ankara'nın pek çok ilçesinde olduğu gibi Pursaklar'da da, Pursaklar Belediyesi sosyal belediyecilik anlayışı ve ilçedeki projeleriyle vatandaşın taktirini toplayama devam ediyor.

PURSAKLAR BELEDİYESİ NEREDE?

Pursaklar Belediyesi nerede, nasıl gidilir?

Pursaklar Belediyesi, Pursaklar merkezde bulunuyor. Vatandaşların belediyeye ulaşımı da bu nedenle oldukça kolay oluyor. Pursaklar Belediyesi Merkez Belediye Binası, Tevfik İleri Mahallesi Emek Caddesi'nde bulunuyor.

Pursaklılar için hizmette sınır tanımayan belediye, rahat ulaşımı ve merkezi konumuyla vatandaşların rahatça erişim sağlayabileceği bir bölgede bulunuyor. Ayrıca Pursaklılar, 444 9 709 numaralı telefon hattı üzerinden de belediye ile iletişim kurabiliyor.

PURSAKLAR BELEDİYESİ'NE NASIL GİDİLİR?

Merkezi konumuyla Pursaklar Belediyesi'ne ulaşım ise oldukça kolay. İlçenin farklı bölgelerinde çeşitli dolmuşlarla ulaşım sağlanırken 440-5, 442, 443, 444, 489-5 numaralı otobüs hatları ile de belediyeye ulaşılıyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER