Pursaklar Belediyesi, müzik dolu yaz geceleri sunmaya devam ediyor!

Pursaklar Belediyesi, yaz aylarını unutulmaz kılmak için bir dizi etkinlik düzenliyor. Pursaklar Yaz Konserleri, vatandaşlara müzik dolu günler yaşatmaya devam ediyor.

Pursaklar Belediyesi, müzik dolu yaz geceleri sunmaya devam ediyor!

Pursaklar Belediyesi tarafından düzenlenen Yaz Konserlerinde ünlü şarkıcı Ekin Uzunlar'ın Karadeniz şarkılarıyla vatandaşlar, unutulmaz anlar yaşadı.

Pursaklar Belediye Binası önünde gerçekleştirilen son konserde sahne alan Ekin Uzunlar, muhteşem sahne performansı ve sevilen şarkılarıyla alanı tıka basa dolduran vatandaşlara unutulmaz bir gece yaşattı. Kendisini kemençesi eşliğinde dinleyen hayranları da performansa coşkuyla eşlik etti.

ankara-19.jpg

Ankaralılar bu adreste buluşuyor!TIKLA INSTAGRAM SAYFAMIZI TAKİP ET

Pursaklar Belediyesi, konuyla ilgili resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Coşkunuz, heyecanınız ve yoğun katılımınızdan dolayı teşekkür ediyoruz." ifadelerine yer verdi.

ankara-17.jpg

"Vatandaşlarımızı kültür ve sanat etkinlikleriyle buluşturmaya devam edeceğiz"

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, etkinliğin ardından yaptığı açıklamada, "Ekin Uzunlar’ın sahne performansı ile bir araya gelen hemşerilerimizin uyumu muhteşemdi. Göstermiş olduğu üstün performansla ilçemizi coşturan Ekin Uzunlar’a ve yoğun katılım gösteren tüm hemşehrilerimize çok teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımızı kültür ve sanat etkinlikleriyle buluşturmaya, ilçemizin kültürel zenginliğini ortaya çıkarmaya devam edeceğiz" dedi.

Pursaklar Belediyesi'nin yaz etkinlikleri, ilçe sakinlerine keyifli yaz akşamları sunmaya devam ediyor.

Ankara ilçeleri hakkında daha fazla bilgi için ''Haberankara.com'' adresini takip edebilirsiniz.

SONRAKİ HABER