Pursaklar Belediyesi Mülkiyelileri Endemik Vadide ağırladı

Pursaklar'ın ve Ankara'nın önemli doğal yaşam alanlarından olan Endemik Vadiye ilgi sürüyor. Her yaştan insanın geldiği bu bölge ilçe içinde önemli bir marka değeri taşıyor.

Pursaklar Belediyesi Mülkiyelileri Endemik Vadide ağırladı

İnsanların bitki ve canlıları yakından görme fırsatı yakaladığı Endemik Vadi adından söz ettirmeye devam ediyor. Her yaştan insanın ziyaret ettiği Endemik Vadi Pursaklar Belediyesi'nin önem gösterdiği ekolojik alanlar arasında bulunuyor.

Bilimsel araştırmalara ev sahipliği yapan ve Ankara'nın kendine özgü hayvanları Ankara Keçisi, Ankara Kedisi, Ankara Güvercini ve Ankara Tavşanının yakından görülebildiği Endemik Vadisi özel bir grubu ağırladı.

MÜLKİYELİLER BİTKİ VE CANLILARI YAKINDAN GÖRDÜ

Ankara'nın köklü Üniversitelerinden olan Ankara Üniversitesi'nin Siyasal Bilgiler Fakültesinden 1965 yılında mezun olan bir grup Endemik Vadiyi ziyaret etti.

Pursaklar Belediyesi Mülkiyelileri Endemik Vadide ağırladı

Mülkiyeliler olarak bilinen bu grup ziyaret boyunca keyifli anlar yaşadı. Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin'de Mülkiyelileri Endemik Vadide ağırladıkları için mutlu olduklarını söyledi.

"ANKARANIN BEŞİNCİ BEYAZI BÜYÜKLERİMİZ"

Başkan Çetin "1965 mezunu Mülkiyeliler Endemik Vadi’mizi ziyaret ederek, yaptığımız koruma çalışmalarından dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler. Kendilerini de Ankara’nın beşinci beyazı olarak tanımlayan büyüklerimize teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı.

Pursaklar Belediyesi Mülkiyelileri Endemik Vadide ağırladı - Resim : 2

Bitkileri ve hayvanları ziyaret eden Mülkiyeliler detaylı bilgiler almayı da ihmal etmedi. Mezunlar fotoğraf çekiminin ardından vadiden ayrıldı.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER