Pursaklar Belediyesi Millet Kıraathaneleri öğrenciler için hazır

Okulların açılması ile beraber öğrencilerde ders çalışma temposu yeniden başladı. Bu nedenle öğrenciler için açılan kütüphane ve eğitim alanları tekrar önem kazandı.

Pursaklar Belediyesi Millet Kıraathaneleri öğrenciler için hazır

Yurt genelinde milyonlarca öğrenci için yeni eğitim dönemi başladı. Okullarına dönen öğrenciler sene sonunda iyi bir sonuç almak ve eğitimlerinde sonraki aşamaya geçmek için çalışmaya start verdi.

OKULLAR AÇILDI DERS TEMPOSU BAŞLADI

Bu noktada öğrenciler ve aileleri için uygun ders çalışma ortamlarının önemi tekrardan akıllarda yer edinmeye başladı. Okulda gördüğü dersin tekrarını odaklanarak ve arkadaşları ile beraber sağlıklı ortamlarda yapmak isteyen öğrencilerin, devlet kurumları tarafından açılan binalara yönelmesi bekleniyor.

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin'de bu konuda yaptığı paylaşımda öğrencilere ihtiyaç duyduğu adresi gösterdi. Başkan Çetin ilçelerindeki millet kıraathanelerinin hazır olarak beklediğini ifade etti.

Pursaklar Belediyesi Millet Kıraathaneleri öğrenciler için hazır

"KIRAATHANELERİMİZİ BOŞ BIRAKMAYIN GENÇLER"

Öğrencilere yeni dönemden dolayı başarı dileklerinde bulunan Pursaklar Belediye Başkanı Çetin "Sizin için yaptığımız kıraathanelerimizi boş bırakmayın gençler! Verimli şekilde ders çalışmak ve kitap okumak adına bu mekanlar sizin için" dedi.

Öğrenciler bu yerlerden ücretsiz olarak yararlanabilecek. Evinde kendine uygun çalışma ortamı sağlayamayan gençler özellikle soğuk kış döneminde bu yerlerde istediği şekilde ders çalışabilecek.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER