Pursaklar Belediyesi mahalle kültürünü yaşatmaya devam ediyor

Pursaklar Belediyesi mahalle kültürünü yaşatmak adına çalışmalarına devam ediyor. Mahalle kültürünü yaşatmak üzere ilçe sakinleri için çeşitli etkinlikler düzenleyen Pursaklar Belediyesi, konuyla ilgili olarak bilgiler verdi.

Pursaklar Belediyesi mahalle kültürünü yaşatmaya devam ediyor

Pursaklar Belediyesi vatandaşların mahalle kültüründen uzaklaşmamaları ve komşuları ile bir araya gelebilmeleri için birbirinden farklı etkinliklerle mahalle kültürünü yaşatıyor. Pursaklar Belediyesi tarafından hayata geçirilen Mahalle Konakları'na yoğun ilgi gösterilirken bu konaklarda da mahalle kültürü yaşatılmaya çalışılıyor.

7’den 70’e her vatandaş için sosyal ve kültürel projeleri hayata geçiren Pursaklar Belediyesi, ilçede 3 ayrı mahalleye kazandırdığı Mahalle Konaklarında komşuculuk geleneğini sürdürüyor.

MAHALLE KÜLTÜRÜ PURSAKLAR BELEDİYESİNİN MAHALLE KONAKLARINDA HAYAT BULUYOR

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin'in vizyon projelerinden biri olan, iki ayrı salon konsepti ile Pursaklar Belediyesi tarafından 3 ayrı mahalleye kazandırılan Mahalle Konakları’nda vatandaşlar bir araya gelmeye devam ediyor. Hizmete kazandırılan 3 ayrı Mahalle Konağının ilçe halkının kaynaşmasına ve dayanışmasına büyük katkı sunduğunu belirten Pursaklar Belediye Başkanı Çetin; her mahallede farklı farklı proje yaparak her mahalleyi birbirinden değerli kılmaya çalıştıklarını ifade etti.

Pursaklar Belediyesi mahalle kültürünü yaşatmaya devam ediyor

Pursaklar Belediye Başkanı Çetin, ''Mahalle Konaklarımız da hemşehrilerimizin büyük takdirini kazanıyor. Mahalle Konaklarımızla birlikte Mahalle Kültürlerini yeniden yaşatmayı amaçlıyoruz.'' derken ilerleyen zamanlarda ilçeye değer katacak yeni yatırımlarla ve yeni yaşam alanları da duyurmaya devam edeceklerini ifade etti.

SONRAKİ HABER