Pursaklar Belediyesi kursiyerlerinden Anneler gününe özel ürünler

Anneler günü dolayısıyla Pursaklar'da anlamlı bir an yaşandı. Belediyenin açmış olduğu kurslarda eğitim gören kadınlar bugüne özel eserler hazırladı.

Pursaklar Belediyesi kursiyerlerinden Anneler gününe özel ürünler

Anne kavramının en çok vurgulandığı günlerden birisi olan Anneler Günü heyecanı Ankara'nın Pursaklar ilçesinde de yaşandı. Annelerine ve çevresindeki annelere duyduğu sevgiyi göstermek isteyen kursiyerler el emekleriyle eserler hazırladılar.

Pursaklar Belediyesi kursiyerlerinden Anneler gününe özel ürünler

PURSAKLAR KADINLARINDAN ANNELER GÜNÜ TEMALI ESERLER

Pursaklar Belediyesi Hanım evlerinde gören kursiyer kadınlar günün anlam ve önemine binaen çeşitli eserler hazırladılar. Anneler Günü konseptli pasta ve dikiş eserleri hazırlayan kadınların yaptıkları çalışmalar eğitmenleri ve arkadaşları tarafından da destek gördü.

Pursaklar Belediyesi kursiyerlerinden Anneler gününe özel ürünler - Resim : 2

Anneler Günü dolayısıyla yapılan bu çalışma ve günün anlam ve önemine dair konuşan Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin “Hanım kardeşlerimizin yetenek ve ilgi alanlarına yönlendirerek yeni beceriler kazandığı Hanım Evlerimizde, Anneler Gününe özel düzenlenen etkinliklerde çok güzel çalışmalar ortaya çıktı. Günün anlam ve önemine binaen yaptıkları çalışmalarda aldıkları eğitimlerin karşılığını en iyi şekilde verdiklerini bir kez daha kanıtladılar" dedi.

GÜN BOYU ETKİNLİKLER SÜRECEK

Başkan Çetin sözlerini “Vatan için evlatlarını toprağa veren şehit annelerimiz başta olmak üzere, tüm annelerimizin Anneler Günü’nü en içten dileklerimle kutluyor, sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir yaşam diliyorum” diyerek sonlandırdı.

Benzer programlar ülkenin farklı noktalarında yaşanıyor. Gün sonuna kadar Anneler Günü kapsamında kutlamaların ve programların yaşanması bekleniyor.

SONRAKİ HABER