Pursaklar Belediyesi kurs verdiği kadınlar için piknik etkinliği düzenledi

Yaz aylarının gelmesi Ankara'da vatandaşların yeşil alanlara ve doğal yerlere olan ilgisini artırdı. Aile ve sevdikleri ile bu yerlere akın eden başkentliler güneşi günlerin tadını çıkarıyor.

Pursaklar Belediyesi kurs verdiği kadınlar için piknik etkinliği düzenledi

Bunaltıcı havalarda kendilerini ferahlatan ve rahat vakit geçirmelerini sağlamak isteyen vatandaşların ortak aktivitesi piknik yapmak oldu. Pursaklar Belediyesi de bu kapsamda ilçe kadınları için bir organizasyon hazırladı.

KURSİYERLERE ÖZEL PİKNİK

Pursaklar Belediyesinin bir hizmeti olan Hanım Evi her sene çok sayıda kadının kendini geliştirdiği ve yeni beceriler kazandığı bir yer olarak biliniyor. Önemli başarılara imza atan kadınlara Pursaklar Belediyesinden önemli bir jest geldi. Belediye yönetimi kurslarda eğitim gören kadınlara Avrupa Birliği Parkında Piknik organizasyonu yaptı.

Genç kadınlar kendileri için hazırlanan piknik programında arkadaşlar ile beraber eğlenme fırsatı buldu. Beraber oyunlar oynayan ve neşeli anlar geçiren kadınlar ilgililere hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

Pursaklar Belediyesi kurs verdiği kadınlar için piknik etkinliği düzenledi

Yaptıkları piknik programı ile ilgili konuşan Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin "Kursiyerlerimiz, günlük yaşamın stresinden bir nebzede olsa uzaklaşma imkânı bularak dolu dolu eğlendikleri bir günü geride bıraktılar. Düzenlemiş olduğumuz çeşitli etkinliklerle kursiyerlerimiz, keyifli vakit geçirirken bir yandan da sosyalleşmelerine yardımcı oluyoruz" dedi.

SOSYAL ETKİNLİKLER DEVAM EDECEK

Başkan Çetin kendilerini geliştirmelerini istedikleri kursiyerler için sosyal etkinliklere devam edeceklerini de vurguladı.

Pursaklar halkı belediyenin açtığı kurslara ve programlara ilgisini yüksek tutuyor. Vatandaşlar bu sayede bireysel olarak elde etmekte zorlanacakları eğitimi elde etmiş oluyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER