Pursaklar Belediyesi Kurban Bayramı hazırlıkları tamamlandı

Vatandaşlar Kurban bayramı telaşına devam ederken bir yandan da yerel yönetimlerde hazırlık çalışmaları yapılıyor. Kurbanların alım ve kesim dönemlerinde istenmeyen anların yaşanmasını istemeyen Pursaklar Belediyesi'de bayram için yoğun bir mesai harcandı.

Pursaklar Belediyesi Kurban Bayramı hazırlıkları tamamlandı

Dini vecibeyi yerine getirmek ve ihtiyaç sahibi insanlara yardım etmek amacıyla kurban kesmek isteyen vatandaşlar pazarlara gitmeye devam ediyor. Bu sürecin organize edilmesi konusunda gerekli adımları atan Pursaklar Belediyesinde çalışmalarda sona gelindi.

HAZIRLIK SÜRECİNDE SONA GELİNDİ

Pursaklar ilçesinde bulunan Gümüşoluk Kurban Pazar Alanı belediye ekipleri tarafından kurbanlık hayvan satış sürecinde sorunsuz hizmet vermesi ve kesim günü insanların rahatlıkla işlemlerini gerçekleştirmesi için hazırlandı. Tamamlanan hazırlık ile ilgili konuşan Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin'de en iyi hizmeti vereceklerini söyledi.

"YÜZLERİ GÜLDÜRMEYE DEVAM EDECEĞİZ"

Başkan Çetin geçmiş yıllardaki hazırlıklarına atıfta bulunarak "İlçemizde kurban kesim işlemlerinin sağlıklı olarak gerçekleştirilmesi için tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Kurban Bayramında en iyi şekilde hizmet verecek olan Gümüşoluk Pazar Alanında, hem satıcılarımız hem de kurban alacak ve kesecek olan vatandaşlarımız kurban ibadetlerini güvenli bir şekilde yerine getirebilecek. İnşallah bu senede diğer senelerde olduğu gibi hemşehrilerimize en iyi hizmeti vererek yüzleri güldürmeye devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

KURBAN KESERKEN DİKKAT ÇAĞRISI

Kurban bayramı zamanında insanların en çok gördüğü haberlerden olan kesim işlemi esnasında kendini yaralama vakalarının bu senede olmaması için uyarılar yapılıyor. Kesim yapacak kişilerden tüm önlemleri almadan işleme başlamaması isteniyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER