Pursaklar Belediyesi kültür sanat ve bilim kursu kayıtları sürüyor

Ankara'nın Pursaklar ilçesinde yıllardır devam eden kurslar ile her yaştan vatandaşa kendisini geliştirme fırsatı sunuyor. Pursaklar Belediyesi de kayıtlar ile ilgili sık sık hatırlatmalar yaparak insanların bilgi sahibi olmasını sağlıyor.

Pursaklar Belediyesi kültür sanat ve bilim kursu kayıtları sürüyor

Hızlı bir şekilde iletişim kurulabilmesinden dolayı yerel yönetimler vatandaşlar tarafından önem taşıyor. Vatandaşlar belediyelerin zorunlu hizmetlerine ek olarak geliştirdiği kültür sanat aktiviteleri ile de kendilerini ücret ödemeden geliştirme fırsatı yakalıyor.

BİR ÇOK ALANDA EĞİTİM ALMA FIRSATI

Konu ile ilgili olarak Pursaklar Belediyesi yıllardır devam edilen kültür sanat ve bilim kurslarını bu senede sürdürüyor. Tiyatrodan akıl oyunlarına, Satrançtan resime, Türk halk müziğinden Halk oyunlarına kadar geniş bir yelpazede verilen kurslar ile ilçe sakinlerinin keyifli anlar geçirmesi sağlanıyor.

Pursaklar Belediyesi kültür sanat ve bilim kursu kayıtları sürüyor

İnsanların kendisini geliştirmesi adına verilen kurslar ile ilgili Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin'de Kültür, Sanat ve Bilim Kurslarının devam ettiğini bildirdi. Başkan Çetin önceki dönemlerde çocuk, genç ve yetişkin vatandaşlara bir çok alanda eğitim alma fırsatı sunduklarını ifade etmiş, ve "Yeni beceriler kazanmak isteyen ve becerilerini geliştirmek isteyen tüm vatandaşlarımızı kurslarımıza bekliyoruz" demişti.

KURSİYERLER HALK KARŞINA ÇIKIYOR

Vatandaşlar aldıkları kurslar ile önemli etkinliklere imza atıyor. Kursiyerler tarafından yapılan sergiler ve tiyatro gösterileri gibi programlar ilgiyle takip ediliyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER