Pursaklar Belediyesi kötü kokulara karşı çöp konteynerlerini yıkamaya başladı

Aşırı sıcak havalar nedeniyle çöp konteynerlerinde ağır ve kötü kokular oluşmaya başlarken Pursaklar Belediyesi tedbir amaçlı çalışmalara başladı. İlçede yer alan çöp konteynerleri ekipler tarafından yıkanıyor.

Pursaklar Belediyesi kötü kokulara karşı çöp konteynerlerini yıkamaya başladı

Tüm yurdu etkisi altına alan aşırı sıcak havalar Ankara'da da her geçen gün etkisini arttırmaya devam ederken aşırı sıcak havalar nedeniyle çöp konteynerlerinde de ağır kokular oluşmaya başlamıştı. Sıcak havanın etkisiyle toplanmayı bekleyen çöplerden çevreyi rahatsız eden kokular yayılırken konu hakkında Pursaklar Belediyesi çalışmalara başladı. İlçe genelinde bulunan çöp konteynerleri belediyenin temizlik ekipleri tarafından yıkanmaya başlandı.

PURSAKLAR BELEDİYESİ ÇÖP KONTEYNERLERİNİ YIKAMAYA BAŞLADI!

Pursaklar Belediyesi tarafından yapılan açıklamada "Rahatsız edici kokuları ortadan kaldırmak adına çöp konteynerlerini önce köpüklüyor, ardından pırıl pırıl halen getiriyoruz" denilerek ilçede bulunan konteynerlerin yıkanmaya başlandığı açıklandı. Pursaklar Belediyesi çevre temizlik ekipleri ilçe genelinde yer alan çöp konteynerlerini köpükleyerek yıkıyor. Böylelikle konteynerlerde aşırı sıcak hava nedeniyle oluşan kötü kokuların ortadan kaldırılması amaçlanıyor.

Vatandaşların da çöplerini kalın çöp poşetleri içerisinde ağızlarını kapatarak atmaları isteniyor. Böylelikle çöp konteynerlerinin daha uzun temiz kalması sağlanırken çevrenin korunması da sağlanıyor. Ekiplerin temizlik işleri devam ederken Pursaklar'ın daha temiz kalması için vatandaşların da destekleri bekleniyor...

SONRAKİ HABER