Pursaklar Belediyesi Kapalı yüzme havuzu yeniden hizmet vermeye başladı

Ankara genelinde Kurban Bayramı olmasından dolayı çeşitli işletmelerde geçici olarak hizmete kapanma durumları yaşanmıştı. Pursaklar Belediyesi de günler öncesinden vatandaşlara bilgi sahibi olmaları adına uyarıda bulunmuştu.

Pursaklar Belediyesi Kapalı yüzme havuzu yeniden hizmet vermeye başladı

Kurban Bayramı olması nedeniyle vatandaşların büyük bir çoğunluğu bayram telaşına kapıldı. İmkanı dahilinde Kurban kesen vatandaşlar farz ibadetlerini yapmalarının ardından akraba ziyareti ve sevdikleri ile vakit geçirme gibi şekillerde vakitlerini değerlendirme yoluna gitti.

BAYRAMIN İLK 2 GÜNÜNDE KAPALIYDI

Ankara'nın Pursaklar ilçesinde de belediye tarafından vatandaşların yaz aylarındaki uğrak noktası olan Kapalı Yüzme Havuzu bayramın ilk 2 gününde kapalı kalmıştı. Bugün itibariyle Pursaklar Belediyesi Kapalı Yüzme Havuzu yeniden hizmet vermeye başladı.

Pursaklar Belediyesi Kapalı yüzme havuzu yeniden hizmet vermeye başladı

Yaz aylarında serinlemek ve eğlenceli vakit geçirmek isteyen vatandaşlar bugünden itibaren havuz hizmetinden yararlanabilecek. Her yaştan vatandaşın yılın her döneminde yararlanabildiği Pursaklar Belediyesi kapalı yüzme havuzunda yılın belirli dönemlerinde yüzme kursları eğitimleri de veriliyor.

BAŞKAN ÇETİN'DEN DAVET

Bu konuda bilgi almak isteyenler Pursaklar Belediyesi resmi internet sitesi ve irtibat numaraları üzerinden akıllarındaki soruları ilgililere sorabiliyor. Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin'de önceki dönemlerde yaptığı açıklamalarda "Tüm Pursaklar halkını tesislerimizden yararlanmaya davet ediyorum" diyerek havuza davet etmişti.

Pursaklar'lı minikler ve yetişkin bireyler özellikle yaz döneminde aşırı sıcaklardan
dolayı rahatlamak için bu tarz yerleri tercih ediyor. Hijyen ve güven gibi etkenler bu yerlerin tercih edilmesinde büyük rol oynuyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER