Pursaklar Belediyesi kaldırım çalışmalarına devam ediyor

Pursaklar Belediyesi, ilçenin birçok farklı noktasındaki sokaklarda kaldırım çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler kaldırım imalatı yaparken, deforme olan kaldırımları da onarıyor.

Pursaklar Belediyesi kaldırım çalışmalarına devam ediyor

Sosyal, kültürel, sportif ve altyapı alanındaki faaliyetlerini sürdüren Pursaklar Belediyesi, belediyenin başkanı Ertuğrul Çetin’in öncülüğünde ilçede daha huzurlu, temiz ve yeşil bir ortam yaratmak amacıyla yaptığı çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Pursaklar Belediyesinin ekipleri, ilçenin birçok yerindeki farklı sokaklardaki kaldırım çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor.

Pursaklar Belediyesinin ekipleri, ilçenin farklı bölgelerindeki çalışmalarına devam etti. Ekipler, birçok sokakta yeni kaldırım imalatı yaparken bir yandan da deforme olan kaldırımların bakım-onarım çalışmalarını titiz ve detaylı bir şekilde yürütüyorlar.

Pursaklar Belediyesi kaldırım çalışmalarına devam ediyor

MİMAR SİNAN VE AYYILDIZ MAHALLELERİNDE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Pursaklar Belediyesi, belediyenin bünyesinde çalışan ekiplerin başta Mimar Sinan Mahallesi Zirve Sokak ve Ayyıldız Mahallesi Karacaoğlan Sokak olmak üzere ilçenin birçok farklı bölgesinde uyguladıkları kaldırım imalatı ve deforme olan kaldırımların bakım-onarım çalışmalarını, fotoğraflarıyla birlikte sosyal medya hesapları üzerinden de paylaştı.

Pursaklar Belediyesinin sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı paylaşımlarda şu ifadeler kullanıldı:

“Sokaklarımızda, bir yandan yeni kaldırım imalatı yaparken, bir yandan da deforme olan kaldırımların bakım-onarım çalışmalarına devam ediyoruz.

-Mimar Sinan Mahallesi Zirve Sokak

-Ayyıldız Mahallesi Karacaoğlan Sokak”

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER