Pursaklar Belediyesi kaçak yapıları ihale ile yıkacak!

Pursaklar Belediyesi tarafından 1851 ruhsatsız ve mimari projeye aykırı yapı hakkında yıkım kararı çıktı. Söz konusu kaçak yapıların yıkım işi için belediye ihaleye çıktı.

Pursaklar Belediyesi kaçak yapıları ihale ile yıkacak!

Pursaklar ilçe sınırları içerisinde yer alan kaçak yapıların yıkım işi için Pursaklar Belediyesi tarafından ihale düzenleneceği açıklandı. Pursaklar İlçesi Sınırları İçerisinde Bulunan 1851 Adet Ruhsatsız Ve Mimari Projeye Aykırı Yapıların Yıkım İşi için ihale ilanı Pursaklar Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından yayımlanarak ihale şartları ilan edildi.

PURSAKLAR BELEDİYESİ KAÇAK YAPILARI YIKACAK!

Düzenlenen ihale hakkında yapılan açıklamada "Pursaklar İlçesi Sınırları İçerisinde Bulunan 1851 Adet Ruhsatsız Ve Mimari Projeye Aykırı Yapıların Yıkım İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır." denilerek ihaleye ilişkin bilgilere yer verildi.

Pursaklar Belediyesi kaçak yapıları ihale ile yıkacak!

Düzenlenecek olan ihaleye katılmak isteyen kişiler şartnameye uygun olarak hazırlamış oldukları teklifleri 6 Kasım 2024 günü saat 10:00'a kadar teslim etmekle yükümlü tutulacaklar. İhale aynı gün saat 10:00'da yapılacak. İhaleye verilen teklif zarfları tek tek açılarak en yüksek teklif sahibi ihaleyi kazanmış kabul edilecek. İhale sonucunun ardından yer teslimi yapılarak kaçak yapıların yıkımına başlanacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER