Pursaklar Belediyesi istihdama katkı sunmak için çalışmalarına devam ediyor

Pursaklar Belediyesi istihdama katkı sağlamaya yönelik çalışmalar düzenlemeye devam ediyor. Pursaklar Belediyesi ilçede iş arayan vatandaşlarla iş verenler arasında köprü olmaya devam ederken görüşmelere ilişkin yeni verileri paylaştı.

Pursaklar Belediyesi istihdama katkı sunmak için çalışmalarına devam ediyor

İşsizlik sorunu ile mücadele verenler için Pursaklar Belediyesi çalışmalarına devam ediyor. Pursaklar Belediyesi ilçede iş arayan vatandaşlar için işverenlerle görüşme imkanı tanıyor. İş arayan vatandaşlara yardımcı olmak amacıyla esnaflarla iletişim halinde olan Pursaklar Belediyesi, iş arayan ve işveren buluşmalarına belirli bir takvim dahilinde devam ediyor.

Pursaklar Belediyesi tarafından sağlanan istihdam desteği ile ilçede iş arayan vatandaşlar işverenlerle buluşma imkanı elde ediyor. Pursaklar Belediyesi İstihdam Şefliği aracılığıyla sürekli esnaflarla dirsek temasında bulunuyor.

İSTİHDAM’DA UMUT KAPISI: ‘‘PURSAKLAR BELEDİYESİ’’

‘‘Tek amacımız bir tane dahi hemşehrimizin işsiz kalmamasıdır’’ diyen Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, işçi arayan işverenlere kalifiye eleman imkanı sunuyor ve iş arayan vatandaşlara yeni iş imkanları tanıyor. Pursaklar Belediyesi, işveren - iş arayan buluşmalarına devam ederken vatandaşların evlerine ekmek götürmelerine yardımcı olmak adına çalışmalarına devam ediyor.

Pursaklar Belediyesi istihdama katkı sunmak için çalışmalarına devam ediyor

İşletmelerle sürekli iletişim halinde olduklarını belirten Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, ‘‘İşveren-iş arayan buluşmalarımızla, iş arayan hemşehrilerimizin dertlerine deva olurken, işletmelerimize de yardımcı olarak eleman açıklarını doğru adaylarla hızlı bir şekilde kapatmalarına sağlıyoruz. Tek amacımız bir tane dahi hemşehrimizin işsiz kalmamasıdır.

Pursaklar Belediyesi istihdama katkı sunmak için çalışmalarına devam ediyor - Resim : 2

Bu amaç doğrultusunda hareket ederek ilçe halkımıza yeni iş kapıları sunmak adına çalışmaya devam edeceğiz'' açıklamasına yer verdi. Öte yandan son olarak Pursaklar Belediyesi aracılığı ile Belediye Meclis Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıda 50 personel alımı yapacak olan fabrika için 85 kişi aranırken 24 kişiden olumlu cevap alındı.

SONRAKİ HABER