Pursaklar Belediyesi iş arayan ve işverenleri bir kez daha bir araya getirdi

Ankara'nın Pursaklar ilçesinde istihdama katkı çalışmaları devam ediyor. Pursaklar Belediyesi işsiz bireyler ile işletme temsilcilerini bir kez daha belediye binasında buluşturdu.

Pursaklar Belediyesi iş arayan ve işverenleri bir kez daha bir araya getirdi

Milyonlarca insanın işsiz olduğu ülkemizde iş ilanları bu kişiler için büyük önem taşıyor. Kendisini ve ailesini geçindirmek adına iş arayan vatandaşlara Pursaklar Belediyesi yayınladığı ilanlar ve yaptığı işçi-işveren buluşmaları ile destek oluyor.

Pursaklar Belediyesi iş arayan ve işverenleri bir kez daha bir araya getirdi

Konu ile ilgili olarak Pursaklar Belediyesi geçtiğimiz günlerde iş arayan vatandaşlar için Akyurt'ta bulunan bir fabrikanın 100 erkek personel alımı ilanını duyurmuştu. Pursaklar Belediyesi bu ilana başvurmak isteyenlerin 9 Ekim'de Pursaklar Belediyesi Meclis Toplantı Salonuna gelmelerini istemişti.

Belirtilen saatte iş için başvuru yapmak üzere vatandaşlar meclis toplantı salonuna geldi. Vatandaşlar evrakları doldurduktan sonrasında görevlilere teslim etti.

Pursaklar Belediyesi iş arayan ve işverenleri bir kez daha bir araya getirdi - Resim : 2

"BİZLERİ TAKİP ETMEYİ UNUTMAYIN"

Pursaklar Belediyesi de sosyal medya hesabından yapılan işçi-işveren görüşmesi ile ilgili bir paylaşımda bulundu. Söz konusu paylaşımda "İş arayan ve işveren buluşmasında, görüşmelerin ardından işe yerleşecek olan hemşehrilerimize, şimdiden hayırlı olmasını temenni ediyoruz. Yeni işçi-işveren buluşmalarına katılmak için bizleri takip etmeyi unutmayın" dedi.

Pursaklar Belediyesi vatandaşların işsizlik dönemini sonlandırmak adına sık sık işletmelerin personel alımlarını paylaşıyor. Yapılan bu uygulama ile hem işveren hem de iş arayanlar amaçlarına daha kısa bir şekilde ulaşma fırsatını elde ediyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER