Ankara'nın Pursaklar Belediyesi vatandaşların huzurlu ve güvenli bir şekilde alışveriş yapabilmesi için çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor. Bir süredir yapımı ve yenilenme süreci devam edem yeni modern pazar alanları tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunuldu.
1 PAZAR ALANI YAPILDI 6'SI YENİLENDİ 1'İ İÇİN GERİ SAYIMA GEÇİLDİ
Pursaklar Belediyesi bir yeni kapalı modern pazar alanının inşasını tamamlarken bir tanesinin tamamlanmasına da kısa süre kaldı. Ayrıca belediye, altı kapalı pazar alanının yenilenme sürecini de tamamladı. İnşası tamamlanan ve yeni açılan kapalı modern pazar alanı Mimar Sinan Kapalı Pazar Alanı ve Ticaret Merkezi vatandaşlar ile buluştu. Karaca Kapalı Pazar Alanı ve Altınova Kapalı Pazar Alanı alanları ise yenilendi. Çarşamba Kapalı Pazar Alanı'nın da çalışmaları devam ediyor.
Pursaklar Belediyesi, ayrıca Tevfik İleri Kapalı Pazar Alanı, Ayyıldız Pazar Alanı, Saray Kapalı Pazar Alanı, Salı Pazar Alanı'nın yenileme çalışmalarını tamamladı. Belediye yenileme çalışmaları soncunda pazar alanlarını vatandaşların ihtiyaçlarını karşılar şekilde günümüz koşullarına uygun hale getirdi.
MİMAR SİNAN MAHALLESİ'NE YENİ PAZAR ALANI VE TİCARET MERKEZİ
Pursaklar Belediyesi tarafından 2022 yılında Mimar Sinan Mahallesi’nde yapımına başlanılan Mimar Sinan Mahallesi Kapalı Pazar Alanı ve Ticaret Merkezi'nin açılışı geçtiğimiz günlerde açılışı gerçekleştirildi. Mimar Sinan Mahallesi Kapalı Pazar Alanı ve Ticaret Merkezi tek çatı altında vatandaşların birçok ihtiyacını karşılayabilecek.
İhtişamı ile dikkatleri üzerine çeken Mimar Sinan Modern Kapalı Pazar Alanı ve Ticaret Merkezi; çok amaçlı salonları, dükkânlar, oto yıkama, otopark ve her cuma 60 tezgâh kapasiteli pazar alanı ile hizmet verecek.
KARACA KAPALI PAZAR ALANI YENİLENDİ
2023 Yılında Pursaklar Belediyesi, vatandaşlara daha konforlu bir alışveriş imkânı sunmak için mevcut Karaca Pazar Alanını günümüz koşullarına göre baştan yenileyerek, vatandaşların hizmetine açtı.
ALTINOVA PAZAR YERİ'DE YENİLENDİ
2023 yılında yeni pazar yerleri açan ve yenileme çalışmaları yapan Pursaklar Belediyesi, günümüz koşullarına uygun olmayan Altınova Pazar Alanını sıfırdan yenileyerek, ilçe halkının hizmetine sundu.
ÇARŞAMBA PAZAR ALANI AÇILMAK İÇİN GÜN SAYIYOR
Purskalar Belediyesi, Fatih Mahallesi Yavuz Bulvarı üzerinde bulunan mevcut pazar yerinin ihtiyacı karşılayamaması nedeniyle vatandaşların Kapalı Çarşamba Pazar Alanı yapım çalışmalarını sürdürüyor.
Kapalı Çarşamba Pazar Alanı'nın yapımı tamamlandıktan sonra vatandaşlar alışverişlerini daha konforlu ve güvenli bir şekilde yapabilecekler.
Haberankara.com