Pursaklar Belediyesi ilçedeki oyun alanlarını temizliyor

Özellikle yerleşimin yoğun olduğu ilçe merkezlerinde parkların varlığı büyük önem taşıyor. Bu yerlerin varlığı kadar kendilerinin de temiz kalması konusunda Pursaklar Belediyesi çalışmalarını sürdürüyor.

Pursaklar Belediyesi ilçedeki oyun alanlarını temizliyor

Ankara'nın Pursaklar ilçesinde vatandaşların çocuklarının oynamaları ve eğlenceli vakit geçirmeleri için yapılan parklarda temizleme işleri devam ediyor. Sürekli olarak insanların bulunduğu bu parkların bakımdan geçirilmesi ile çocukların ve ailelerinin mutluluğunun bozulmaması amaçlanıyor.

"ÇOCUKLARIMIZIN GÖNÜLLERİNCE OYNAYABİLMELERİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ"

Pursaklar Belediyesi de sık sık yapılan çalışmalar ile ilgili paylaşımlar yaparak vatandaşların bilgi sahibi olmasını amaçlıyor. Konu ile ilgili olarak "Çocuklarımızın tertemiz, pırıl pırıl oyun alanlarında, gönüllerince koşup oynayabilmeleri için çalışıyoruz" diyen Pursaklar Belediyesi gün içinde gerekli yerlere müdahale etmeyi sürdürüyor.

Pursaklar Belediyesi ilçedeki oyun alanlarını temizliyor

Pursaklar Belediyesine bağlı ekipler ihtiyaç doğrultusunda çocuk oyun parklarında, vatandaşların ortak kullanım yerlerinde bakım ve onarım çalışmalarında bulunuyor. Bu işlemler sayesinde çocukların oyun oynarken istenmeyen durumlarla karşı karşıya kalmasının önüne geçilmesi amaçlanıyor.

EKİPLER MESAİLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Pursaklar ilçesinde yaşayan vatandaşların temiz rahat ve estetik anlamda göze güzel görünen yerlerde yaşamlarını sürdürmesi adına ekipler faaliyetlerine devam ediyor. Bu konu ile ilgili yaşadığı yerde ya da gördüğü bir bölgede eksiklik olduğunu düşünenler Pursaklar Belediyesi ile irtibata geçebiliyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER