Pursaklar Belediyesi ilçe camilerini temizlemeyi sürdürüyor

Vatandaşların sosyal hayatlarına devam etmesi adına çok sayıda çalışmanın yapıldığı Pursaklar'da manevi anlamda da yardımcı adımlar atılıyor. Bu kapsamda belediyeye bağlı ekipler camilerde bakım yaparak insanların sağlıklı ortamlarda ibadet etmesini sağlıyor.

Pursaklar Belediyesi ilçe camilerini temizlemeyi sürdürüyor

Müslümanlar için geçmiş yıllardan itibaren cami ve mescitler her zaman önemli yerler olarak ön plana çıkıyor. Bu yerlerde 5 vakit namazları olmak üzere dini ibadetlerini yapan vatandaşlar için bu yerin temiz ve bakımlı olması büyük anlam taşıyor.

"CAMİLERİMİZİ PIRIL PIRIL HALE GETİRİYORUZ"

Pursaklar Belediyesi de ilçelerinde bulunan camileri normal zamanlarda ve özel dönem öncelerinde temizliyor. İnsanların sağlıklı bir şekilde gönül rahatlığıyla camilere gelmesini amaçlayan Pursaklar Belediyesi "İbadetlerinizi, temiz ortamlarda yapabilmeniz için camilerimizi pırıl pırıl hale getiriyoruz" ifadesini kullandı.

Pursaklar Belediyesi ilçe camilerini temizlemeyi sürdürüyor

Pursaklar Belediyesine bağlı personeller ilçenin farklı yerlerinde bulunan Hidayet, Saray Merkez, Saray Sultan Selim, Saray Eyüp Sultan, Yeni Karaköy, Mahmudiye Alacaören Camileri ile Gül ve Hoca Ahmet Yesevi Mescidinde temizlik çalışmaları gerçekleştirdi.

VATANDAŞLAR CAMİLERİN TEMİZLENMESİNDEN MEMNUNİYET DUYUYOR"

Dip bucak temizlenen camiler daha hijyenik bir şekilde insanların kullanımda yer almaya devam etti. Pursaklar Belediyesi cami temizleme işlemini yıl boyunca sürdürüyor. Cami yönetimleri ve cemaatleri de durumdan memnun bir şekilde ibadetlerini yapmaya devam ediyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER