Pursaklar Belediyesi iki farklı noktada gerçekleşecek Ramazan ayı etkinlerini duyurdu!

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda bugün gerçekleştirilecek olan Ramazan ayı etkinliklerini duyurdu.

Pursaklar Belediyesi iki farklı noktada gerçekleşecek Ramazan ayı etkinlerini duyurdu!

Ramazan ayının ilk gününden itibaren Pursaklar Belediyesi tarafından vatandaşlar için ücretsiz bir şekilde düzenlenen etkinlikler devam ediyor. Bu kapsamda Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin tarafından sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımda bugün hangi noktalarda etkinliklerin düzenleneceğine dair bilgiler verildi.

PURSAKLAR RAMAZAN BUGÜN İKİ NOKTADA DEVAM EDİYOR!

Çetin tarafından sosyal medya hesabından gelen duyurularda 11 Mart tarihinden bu yana vatandaşlar için etkinliklerin günden güne gerçekleştirildiği belirtilmişti. Konu hakkında yapılan bu açıklamaların ardından ise bugün nerelerde etkinliklerin düzenleneceği de duyuruldu.

Belediye tarafından yapılan açıklamalara göre 24 Mart tarihinde;

Pursaklar Yaşam Merkezi'nde Mustafa Cihat konseri, kum sanatı ve sihirbaz şov olacağı,

Saray Kültür Merkezi'nde ise; Kuklamanya ile çocuklar için eğlenceli vakit geçirileceği açıklandı.

RAMAZAN AYININ SONUNA KADAR DEVAM EDECEK!

Pursaklı vatandaşlar için Ramazan ayının tüm anlam ve önemine uygun olarak düzenlendiği ifade edilen bu etkinlerin Ramazan ayının sonuna kadar devam edeceği belirtildi. Diğer günler ve tüm etkinlikler için yayımlanan liste ise şu şekilde verildi;

Pursaklar Belediyesi iki farklı noktada gerçekleşecek Ramazan ayı etkinlerini duyurdu!

Etkinliklerde yaşanabilecek herhangi bir değişiklik ya da o gün hangi etkinliğin olacağı konusunda Pursaklar Belediyesi tarafından sosyal medya hesapları üzerinden duyurular yapılmaya devam ediyor.

SONRAKİ HABER