Pursaklar Belediyesi ihtiyaç sahiplerinin evlerini ücretsiz temizliyor

Ankara'nın Pursaklar ilçesinde sosyal belediyecilik hizmetleri tüm hızıyla sürüyor. Maddi durumu yetersiz olanların yaz aylarının başlangıcında evlerinin temiz kalması sağlanıyor.

Pursaklar Belediyesi ihtiyaç sahiplerinin evlerini ücretsiz temizliyor

Pursaklar Belediyesi ilçedeki maddi durumu yeterli düzeyde olmayan vatandaşlar için hizmete soktuğu hizmetlerini sürdürüyor. Belediyeye bağlı ekipler tarafından ihtiyaç sahibi olduğu tespit edilen kişilerin evlerine gidilerek daha temiz ve bakımlı ortamlarda kalması sağlanıyor.

İHTİYAÇ SAHİPLERİNİN EVLERİNDE TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ

Pursaklar'da ikamet eden ve evinin bakımını yapamayacak durumda olanlar Pursaklar Belediyesinin bu hizmetinden yararlanabiliyor. Bu hizmet ile vatandaşların evlerinin temizlenmesi kadar onların sağlıklarının da korunması amaçlanıyor.

Pursaklar Belediyesi ihtiyaç sahiplerinin evlerini ücretsiz temizliyor

"BİZİM İÇİN EN ÖNEMLİ NOKTA"

Yönetim olarak sundukları bu hizmet hakkında konuşan Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin aynı şekilde devam edeceklerini söyledi. Başkan Çetin "Vatandaşlarımızın hayat kalitelerini yükseltmek adına var gücümüzle çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu doğrultuda hareket ederek ev temizliği yapma konusunda sıkıntı yaşayan özel gerekisinimli, yaşlı ve bakıma muhtaç olan hemşehrilerimizin evlerini ziyaret ederek, ücretsiz temizlik hizmeti veriyoruz. Bizim için en önemli nokta 7’den 70’e her bir vatandaşımızın huzur ve mutluluk içinde hayatlarını idame ettirmeleridir" şeklinde konuştu.

Pursaklar Belediyesi tarafından alınan bilgide ise temizlik faaliyetlerinin her hangi bir maddi beklenti içinde olmadan süreceğine vurgu yapıldı. Evleri temizlenenlerde ilgili kişilere teşekkürlerini iletmeye devam etti.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER