Pursaklar Belediyesi ihtiyaç sahiplerine organik gıdalar ile sıcak yemek hazırlıyor

Dar gelirli ailelere sıcak ve organik besin tüketen vatandaşlara yardım eli uzatılmaya devam ediliyor. Sosyal hizmetleri ile ilçe vatandaşlarının hayatlarını devam ettirmesine destek olan Pursaklar Belediyesi aşevi hizmetiyle binlerce insanı doyuruyor.

Pursaklar Belediyesi ihtiyaç sahiplerine sıcak yemek hazırlıyor

Pursaklar Belediyesi tarafından 3 yıldır hizmet vermeye devam eden Aşevi hizmeti ile binlerce yardıma muhtaç insanın sağlıklı beslenmesi sağlandı. Yaşadığı özel durumdan dolayı yemek yapamayacak kadar kötü durumda olan yaşlı ve özel gereksinimli vatandaşlara tarladan direk sofraya besinler ulaştırıyor.

"BİZ KOCAMAN BİR AİLEYİZ"

Yemek temin etmek kadar bunun insan sağlığına faydalı şekilde olmasını önemsediğini ifade eden Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin "Aşevimiz’de yapılan sıcak yemekleri, yemek yapamayacak durumda olan kimsesiz, yaşlı ve engelli hemşehrilerimize ulaştırıyoruz. Biz kocaman bir aileyiz" diyerek dayanışma mesajı verdi.

Pursaklar Belediyesi ihtiyaç sahiplerine organik gıdalar ile sıcak yemek hazırlıyor

Pursaklar Belediyesi tarafından kayıt altına alınan adreslere düzenli olarak yemek götürülüyor. Belediye bünyesinde görevli aşçılar hijyenik ortamlarda ve tazeliğine kanat getirilmiş malzemeler kullanarak yemekleri hazırlıyor.

HAYATİ ÖNEM TAŞIYAN HİZMET

Belediye hizmeti olmasına ek olarak insani anlamda da önemli bir görev olan Aşevi uygulamasının ilerleyen yıllarda da aynı şekilde devam ettirileceği ifade ediliyor. Yemek yardımı alan vatandaşlarda kendileri için önemli bir sıkıntının giderildiğini ve bundan dolayı ilgililere teşekkür ettiklerini belirtiyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER