Pursaklar Belediyesi Hüma Sultan Hanım Evi kursiyerleri mezuniyet sevinci yaşadı

Pursaklar Belediyesi tarafından ilçede açılan kurslarda çok sayıda eğitimler veriliyor. Kadınların yoğun katılım sağladığı Hüma Sultan Hanım evi kursiyerleri de mezuniyet sevinci yaşadı.

Pursaklar Belediyesi Hüma Sultan Hanım Evi kursiyerleri mezuniyet sevinci yaşadı

Pursaklar Belediyesi, ilçedeki kadınların kendilerini geliştirmeleri ve boş vakitlerini değerlendirebilmeleri için çeşitli projeler yürütüyor. Kadınların sosyal, kültürel ve mesleki alanda gelişmelerine katkıda bulunmak amacıyla Pursaklar Belediyesi 5 ayrı Hanım Evinde; 76 branşta 307 farklı kursta verdiği eğitimleri başarıyla tamamlayan kursiyerlere Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) onaylı sertifikalarını vermeye devam ediyor.

Pursaklar Belediyesine bağlı Hüma Sultan Hanım Evi’ndeki ön muhasebe kursu öğrencileri, 357 saatlik eğitimlerini başarıyla tamamlayarak, sertifikalarını almaya hak kazandı.

PURSAKLAR’DA KURSİYERLERİN MEZUNİYET SEVİNCİ

Pursaklar Belediyesine bağlı Hüma Sultan Hanım Evi’nde ön muhasebe kursunu başarıyla tamamlayan kursiyerler, mezuniyet heyecanı yaşadı. ‘‘Sertifika alan ve öğrendiği meslek üzerinde emek gösterecek olan tüm hanımlarımıza kolaylıklar diliyorum’’ diyen Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, hobi ve meslek edindirme kurslarından mezun olan hanımlara bundan sonraki hayatlarında başarılar diledi.

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Hanım Evlerinde kursiyerlerimiz, hem yeteneklerini keşfetme, hem de sosyalleşme fırsatı buluyor. Aldıkları eğitimlerin ardından sertifikalarını alan kursiyerlerimiz ise yeni iş imkânları bulurken, kendi iş yerlerini açma kabiliyetine ve becerilerine de sahip oluyor.’’ ifadelerine yer verdiği açıklama sonrası tüm kadınları ilçedeki kurslara davet etti.

SONRAKİ HABER