Pursaklar Belediyesi Hanımevleri kurs kayıtları devam ediyor

Özellikle ev kadınlarının boş zamanlarını sosyallik ve hayatlarında kendilerine fayda sağlayacak eğitimlerle geçirmesi için açılan Hanımevleri yeni döneme hazırlanıyor. Pursaklar Belediye Başkanı Çetin'de bu konuda vatandaşlara kayıtların devam ettiğine dair bir hatırlatma paylaşımında bulundu.

Pursaklar Belediyesi Hanımevleri kurs kayıtları devam ediyor

Pursaklar Belediyesi tarafından açılan ve zaman içinde sayıları artan Hanımevleri binlerce kadının hayatına dokunmayı başardı. Bir çok farklı alanda verilen kategorilerde eğitim gören kadınlar ortaya koydukları sanatsal eserler ile sergiler bile düzenledi.

BAŞKAN ÇETİN KADINLARA ÇAĞRIDA BULUNDU

Kadınların kendilerine yeni hobiler edindiği, aldığı eğitimlerle meslek hayatına atılabildiği hanımevleri ile ilgili Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin'den bir paylaşım geldi. Başkan Hanımevleri kurs kayıtlarının devam ettiğini hatırlatarak kadınlara harekete geçme çağrısı yaptı.

Pursaklar Belediyesi Hanımevleri kurs kayıtları devam ediyor

Başkan Çetin "Haydi Hanımlar. Hanımevleri Kurs kayıtları devam ediyor" diyerek 5 farklı hanımevlerinin irtibat numaralarını paylaştı. Hanımevlerine gidip eğitim almak isteyen kadınlar Pursaklar Belediyesi resmi internet sitesi üzerinden kendilerine en yakın hanımevinin nerede olduğunu öğrenebiliyor.

BEDAVA EĞİTİM ALMA FIRSATI

Hiçbir ücret ödenmeden faydalanılan bu kurslar için kadınların Hanımevine gitmesi yeterli oluyor. Kimlik fotokopisi ve fotoğraf gibi evraklarını hazırlayan kadınlar istedikleri kursa isimlerini yazdırıyor. Pursaklar'da yaşayan kadınların bu senede kurslara ilgi göstermesi bekleniyor. Kadın kursiyerler yıl içinde çeşitli etkinliklere imza atıyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER