Pursaklar Belediyesi Hanım evlerinin ödüllü Kursiyeri Alptekin'den Başkan Çetin'e ziyaret

Pursaklar Belediyesi tarafından ilçe kadınlarının hobi ve meslek edinip sosyalleşmesi için açılan Hanım evleri önemli başarılarla da adından söz ettiriyor. Kurslarda eğitim alan kursiyerler aldıkları ödülün mutluluğunu Pursaklar Belediyesi yönetimi ile paylaşıyor.

Pursaklar Belediyesi Hanım Evi kursiyerinden ödül başarısı

Pursaklar ilçesindeki kadınların özgüvenlerinin artması, yeni bilgiler ve yetenekler kazanması gibi amaçlara sahip olan Hanım Evleri gururlandırıcı başarılar elde ediyor. Son olarak Pursaklar Belediyesi Hanımevlerinde bir yıl boyunca cilt bakımı, makyaj ve kuaförlük eğitimi gören Kumru Alptekin Payaslı Medya Gold ödülünün sahibi oldu.

Pursaklar Belediyesi Hanım evlerinin ödüllü Kursiyeri Alptekin'den Başkan Çetin'e ziyaret

Ödüllü Kursiyer Kumru Alptekin Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin'i makamında ziyaret etti. Samimi bir ortamda geçen ziyarette Başkan Çetin kursiyerlerinin elde ettiği başarıdan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

BAŞKAN ÇETİN KUMRU ALPTEKİN'İ TEBRİK ETTİ

Başkan Çetin "Belediye olarak kadınların hayallerini gerçekleştirmelerine katkıda bulunmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Aldıkları eğitimlerin ardından yeni başarı hikâyesi yazan kursiyerimiz Kumru Alptekin’i tebrik ediyor, bundan sonraki meslek hayatında da daha nice başarılar elde etmesini temenni ediyorum" şeklinde konuştu.

Alptekin'de kendisine sağlanan imkanlardan dolayı Pursaklar Belediyesi yönetimine duyduğu minneti dile getirdi.

Pursaklar ilçesinde yaşayan kadın vatandaşlar hanım evlerine giderek çok sayıda branşta eğitim alabiliyor. Kursiyerler elde ettikleri bilgi ve birikimleri hayatlarında değerlendirme fırsatı yakalıyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER