Pursaklar Belediyesi gençlerin daha rahat spor yapması için kıyafet hediye etti

Ankara'nın Pursaklar ilçesinde yaz dönemini sporla geçirmek isteyen çocuklara belediye yönetimi tarafından jest geldi. Spor kurslarına kayıt yaptıranlara ücretsiz giysiler verildi.

Pursaklar Belediyesi gençlerin daha rahat spor yapması için kıyafet hediye etti

Spor konusunda yaptığı yatırımlar ve ev sahipliği yaptığı organizasyonlar ile kararlı olduğunu gözler önüne seren Pursaklar Belediyesi gençleri teşvik edici hamleler yapmayı sürdürüyor.

Geçtiğimiz haftalarda duyurusu yapılan ve ardından açılışı yapılan Yaz spor okullarına gelen öğrencilere Pursaklar Belediyesi tarafından ücretsiz spor kıyafetleri dağıtıldı. Kursa gelen gençlerin daha rahat kıyafetler içinde çalışmasını isteyen Pursaklar Belediyesi yönetimi tarafından atılan bu adım gençler tarafından mutluluk ile karşılandı.

Pursaklar Belediyesi gençlerin daha rahat spor yapması için kıyafet hediye etti

"HER ÇOCUĞUMUZUN KENDİNE ÖZGÜ BİR YETENEĞİ VARDIR"

7-14 yaş aralığındaki çocuklara verilen kursta öğrencilere kıyafet dağıtmaları hakkında konuşan Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin "Okul bahçelerinde profesyonel eğitmenlerimiz eşliğinde ücretsiz spor dersleri veriyoruz. Spora ilgi duyan ve boş zamanlarını sporla dolu dolu geçiren çocuklarımıza, spor kıyafeti dağıtımı yaptık" dedi.

Gençlerin spora teşvik edilmesi gerektiğini ifade eden Başkan Çetin "Unutmayın her çocuğumuzun kendine özgü bir yeteneği vardır. Spor okullarımızda çocuklarımızın kendi yeteneklerini keşfetmeye ve bu yeteneklerini Spor Kulübümüz çatısı altına geliştirmek üzere eğitim vermeye devam edeceğiz" diyerek sözlerini sonlandırdı.

İlçedeki yaz spor okulu eğitimi ilerleyen haftalarda da devam edecek. Uygulama her yaz aynı sistemle sürdürülecek.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER