Pursaklar Belediyesi gençlere spor dolu bir yaz yaşatacak

Ankara'nın Pursaklar ilçesinde geçtiğimiz günlerde duyurusu yapılan yaz spor okulları ile ilgili beklenen süreç başladı.

Pursaklar Belediyesi gençlere spor dolu bir yaz yaşatacak

Gençlerin içinde bulundukları tatil dönemini eğlenerek ve istedikleri şekilde geçirmeleri için Çalışan Pursaklar Belediyesi futbol, basketbol ve voleybol konularında kurs vereceğini duyurmuştu.

PURSAKLAR'DA GENÇLER İÇİN SPOR ZAMANI

7-14 Yaş aralığına özel olması ve hiç bir ücret talep edilmeyen kurslara ilgi ilk günden yüksek oldu. Önceki yıllarda olduğu gibi bu yılda da yapılan kurslar ile gençlerin zararlı alışkanlıklardan uzak durması ve yeni arkadaşlıklar edinmesi amaçlanıyor.

Pursaklar Belediyesi gençlere spor dolu bir yaz yaşatacak

ÜCRETSİZ KURS FIRSATI

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin'de yaptığı açıklamada gençler için çalışacaklarını yineledi. Başkan Çetin " Her sene geleneksel hale getirdiğimiz üzere 7-14 yaş aralığındaki çocuklarımıza yönelik olarak uzman eğitmenlerimiz eşliğinde okul bahçelerinde spor eğitimi veriyoruz. Çocuklarımız, alacakları eğitimler ile hem boş vakitlerini kaliteli bir şekilde değerlendirirken, enerjilerini de doğru yerlerde atabilmelerine imkan sağlayacağız. Ücretsiz vereceğimiz kurslarımıza tüm çocuklarımızı bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Pursaklar Belediyesi tarafından 2 Temmuz'da verilmeye başlayacak olan kursların kayıtları 28 Haziran'da sona erecek. Bu yaş aralığındaki gençlerin sportif faaliyetlerle uğraşması aile ve eğitmenleri tarafından da önemseniyor.

SONRAKİ HABER