Pursaklar Belediyesi genç kızlar için Çanakkale Eceabat Gençlik Kampı düzenliyor!

Pursaklar Belediyesi tarafından geçler için yürütülen projeler hız kesmeden devam ediyor. Pursaklar Belediyesi tarafından gençler için düzenlenen gezi programları devam ederken bu kez genç kızlar için yeni bir duyuruya yer verildi. Belediye genç kızlar için Çanakkale Eceabat Gençlik Kampı için duyuru yaptı.

Pursaklar Belediyesi genç kızlar için Çanakkale Eceabat Gençlik Kampı düzenliyor!

Sosyal belediyecilik anlayışı ile ilçedeki faaliyetlerini sürdüren Pursaklar Belediyesi gençlerin farklı sosyal, kültürel ve sportif etkinliklerde bulunabilmeleri için gençlik kampları düzenlemeye devam ediyor. Pursaklar Belediyesi bu kez 14 - 18 yaş arası genç kızları, Çanakkale Eceabat Gençlik Kampına göndereceklerini bildirerek önemli bir duyuruya yer verdi.

Pursaklar Belediyesi tarafından Yaz Konserleri, Gençlik Konserleri, müzik kursları, tiyatro atölyeleri, Basın Akademisi, Gençlik Akademisi, Kitap Günleri, Halk Oyunları gibi kültürel, sanatsal ve sportif birçok faaliyet ile gençlere yönelik birbirinden farklı etkinlikler düzenleniyor. Bu çerçevede genç kızlar için yapılan duyuru dikkati çekti.

PURSAKLAR BELEDİYESİNDEN GENÇLİK KAMPI DUYURUSU

Gençlik ve Spor Bakanlığı işbirliği ile gençlerin okul stresini üzerlerinden atabilmeleri için Gençlik Kampı organizasyonları düzenlemeye devam eden Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, ‘‘14-18 yaş aralığındaki genç kız kardeşlerimizi Gençlik Kampı’na gönderiyoruz’’ dedi. Kültürden sanata, eğitimden spora, bilimden teknolojiye birçok farklı alanda gençlere yönelik etkinlik düzenlediklerini ifade eden Başkan Çetin; ‘‘Kendine biraz zaman ayırmak isteyen, okul ve günlük streslerden biraz olsun uzaklaşmak ve keyifli vakit geçirerek, yeni arkadaşlıklar kurmak isteyen 14-18 yaş aralığındaki genç kız kardeşlerimizi Gençlik Kampı’na gönderiyoruz. Doğa gezileri, çeşitli aktiviteler ve doğal hayatla iç içe unutulmaz günler geçirirken doya doya eğlenebileceğiniz Çanakkale Eceabat Gençlik Kampına katılma fırsatını kaçırmayın’’ ifadelerine yer verdi.

Pursaklar Belediyesi genç kızlar için Çanakkale Eceabat Gençlik Kampı düzenliyor!

14 - 18 yaş aralığındaki genç kızlara yönelik düzenlenecek Gençlik Kampı için Kültür Müdürlüğü’nde kayıt işlemlerine başlayan Pursaklar Belediyesi, 350 kişinin yolcu edileceği Gençlik Kampı ve Çanakkale Gezisi için son kayıt tarihinin 22 Ocak Pazartesi günü olduğunu bildirdi. Bu çerçevede kampa katılmak isteyen 14 - 18 yaş arası genç kızların 22 Ocak Pazartesi gününe kadar başvurularını yapmaları gerektiği kaydedildi.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER