Pursaklar Belediyesi Fen ve Temizlik İşlerinin birleşme sürecinde sona geliniyor

Pursaklar ilçesinde belediyesi yönetimi tarafından daha iyi hizmet verilmesi adına iki müdürlüğün birleşmesi kararı verilmişti. Birleşimin yeni yerinde devam etmesi için ise bir inşa sürecine girilmişti.

Pursaklar Belediyesi Fen ve Temizlik İşlerinin birleşme sürecinde sona geliniyor

Pursaklar Belediyesi zamanla yerleşim yerlerinin içinde kalan Fen İşleri Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü binalarının rahatsızlık oluşturması nedeniyle harekete geçmişti. Geçtiğimiz ay alınan karar sonrasında her iki müdürlüğün bulundukları yerden kaldırılması ve birleşmiş bir şekilde yeni yerlerinde hizmet vermesi işlemlerine başlanmıştı.

İKİ MÜDÜRLÜK YERİ YERİNDE AYNI ÇATI ALTINDA OLACAK

Kurusarı Mahallesinde devam eden yeni hizmet noktası ile ilgili Pursaklar Belediyesi vatandaşları güncel olarak bilgilendirmeye devam ediyor. Şantiye inşaatı hakkında sık sık yapılan paylaşımlarda gelinen son durum gözler önüne seriliyor.

Pursaklar Belediyesi Fen ve Temizlik İşlerinin birleşme sürecinde sona geliniyor

Bu kapsamda Pursaklar Belediyesi konu ile ilgili yaptığı son paylaşımda "Birleşimde geri sayım devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğümüz ile Temizlik İşleri Müdürlüğümüzü bir araya getireceğimiz alandaki çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor" notunu düştü.

BİR SORUN DAHA ÇÖZÜLECEK

Saray Merkez’de bulunan Temizlik İşleri Şantiyesi ve Pursaklar Merkez’de bulunan Fen İşleri Şantiyesinin kalkması ile vatandaşların önemli bir rahatsızlığının giderileceği ifade ediyor.

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğtul Çetin'de çalışmaları yerinden takip ediyor. Şantiyeyi ziyaret eden Çetin ilçenin eksiklerini gidermeye devam edeceklerini ifade ediyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER