Pursaklar Belediyesi Fen ve Temizlik İşleri Müdürlüğü birleştirme projesinde sona geldi

Pursaklar halkının daha iyi ve rahat bir şekilde hizmet alması adına Pursaklar Belediyesi radikal bir karar almıştı. Alınan karar ile birlikte Fen İşleri ve Temizlik İşleri Müdürlüklerinin birleştirilmesi ve yeni yerlerinde hizmet vermesi için çalışmalara başlandı.

Pursaklar Belediyesi iki müdürlüğünü tek çatı altında topluyor

Ankara'nın Pursaklar ilçesinde bir süredir devam eden güç birliği projesinde önemli bir mesafe kat edildi. Pursaklar Belediyesinin mevcut hizmet kalitesini yükseltmek adına başlattığı çalışmanın tamamlanmasına çok az bir zaman kaldığı bildirildi.

DAHA GÜÇLÜ BİR HİZMET HEDEFLENİYOR

İki birimi birleştirip daha etkin ve hızlı çalışmasını sağlamak için düğmeye basan Pursaklar Belediyesi, yeni hizmet yerini yerleşim yeri dışına yapıyor. Bu şekilde eski hizmet noktasındaki yerleşim yerini de rahatlatacak olan Pursaklar Belediyesi vatandaşları konuya dair bilgilendirmeye devam ediyor. Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin'de devam eden inşaatta incelemeler yapmak için şantiye ziyareti gerçekleştirdi.

Pursaklar Belediyesi Fen ve Temizlik İşleri Müdürlüğü birleştirme projesinde sona geldi

Yaptığı ziyaret ile ilgili konuşan Başkan Çetin "Mesai arkadaşlarımızın en iyi ortamda çalışabilmeleri için her teknik detayı düşündüğümüz yeni şantiye alanımızda sona yaklaştık. Hem verimliliği artırmak, hem de çok daha modern bir hizmet alanı oluşturmak adına başlattığımız inşaatımızda arkadaşlarımızla fikir alışverişinde bulunduk. Gelişen ve geliştikçe güzelleşen Pursaklar için durmadan çalışmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

YAKIN ZAMANDA AÇILIŞIN YAPILMASI BEKLENİYOR

Önümüzdeki günlerde inşaat sürecinin tamamlanması ve birleşen birimlerin hizmetlerinin buradan devam etmesi bekleniyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER