Pursaklar Belediyesi Eskiköy girişini yeniledi! Pursaklar'ın girişine estetik dokunuş

Pursaklar Belediyesi, ilçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. İlçenin yenilenmesi ve güzelleşmesi için yatırımlarını sürdüren Pursaklar Belediyesi, Eskiköy girişini yenilediklerini duyurdu.

Pursaklar Belediyesi Eskiköy girişini yeniledi! Pursaklar'ın girişine estetik dokunuş

Pursaklar Belediyesi Eskiköy girişini yeniledi! Pursaklar'ın girişine estetik dokunuş - Pursaklar Belediyesi Ankara'daki örnek belediyecilik faaliyetlerine imza atmaya devam ediyor. Pursaklar ilçesine çeşitli yatırımlar sağlamaya devam eden Pursaklar Belediyesi, yeni bir çalışmaya imza attıklarını duyurdu.

Ankaralılar burada buluşuyorTIKLA TAKİP ET

ekran-goruntusu-2023-08-21-120431.png

Yeşil alanları arttırmaya ve vatandaşların sosyal yaşam alanlarını çeşitlendirmeye yönelik projelerini hayata geçiren Pursaklar Belediyesi, şehrin vitrini olarak görülen ilçe girişini yeniledi. Pursaklar ilçesi Eskiköy girişini yeni görünümüne kavuşturan Pursaklar Belediyesi, ilçe halkından tam not aldı.

PURSAKLAR BELEDİYESİ’NDEN ESTETİK DOKUNUŞ

Zamanla yıpranan ve bozulan kent dokusunu daha modern ve estetik görünüme kavuşturmak için çalışmalar yürüten Pursaklar Belediyesi, ilçenin Eskiköy girişini görsel açıdan göz alıcı hale getirdi.

6.jpg

Pursaklar Belediyesi, Yunus Emre Mahallesi Eskiköy girişinde toprak kayma riskine karşı geçen günlerde Sedir, Karaçam ve Ihlamur ağaç dikim çalışmaları gerçekleştirirken, alanın ön kısmında vatandaşların huzurla vakit geçirip nefes alabilecekleri yeni park alanının yapım çalışmalarını da tamamlayarak ilçe halkının hizmetine sundu.

4-1.jpg

‘‘Kent estetiği bizim için çok önemli’’ diyen Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin de çalışmalarla ilgili bilgiler verdi. Saha çalışmalarını yakından takip eden Pursaklar Belediye Başkanı Çetin, ilçeye yeşili ve temiz havası ile yeni bir nefes katacak olan yeni park alanını kazandırdıklarını belirtti.

''PURSAKLAR’IN ESKİKÖY GİRİŞİ ARTIK GÖZ KAMAŞTIRIYOR''

Pursaklar Belediye Başkanı Çetin; ‘‘Vatandaşların soluklanabileceği birçok yeşil alan ve sosyal yaşam alanlarını ilçemize kazandırmaya devam ediyoruz. Pursaklar’ın Eskiköy girişi artık göz kamaştırıyor. Daha önceki yıllarda sol tarafı tamamlamıştık, bu yılda diğer tarafı yaptık. Kent estetiği bizim için çok önemli. Üst kısmının ağaçlandırmasına devam ediyoruz. Pursaklar değişiyor, güzelleşiyor.’’ ifadelerine yer verdi.

1-1.jpg

Öte yandan Başkan Çetin'in ilçeye değer kazandıracak projeleri hız kesmeden devam ediyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER