Pursaklar Belediyesi Engelliler Haftası kapsamında etkinlik düzenledi

Engelliler Haftası kapsamında belediyelerin düzenlediği etkinlikler devam ediyor. Son olarak Pursaklar Belediyesi tarafından Engelsiz Yaşam Merkezindeki özel gereksinimli çocuklara ve gençlere yönelik çeşitli etkinlikler düzenlendiği öğrenildi.

Pursaklar Belediyesi Engelliler Haftası kapsamında etkinlik düzenledi

Ülkemizde 10 - 16 Mayıs tarihleri arasında Engelliler Haftası kutlanıyor. Pursaklar Belediyesi de 10 - 16 Mayıs Engelliler Haftası kapsamında Engelsiz Yaşam Merkezindeki özel gereksinimli çocuklara ve gençlere yönelik çeşitli etkinlikler düzenledi.

Pursaklar ilçesinde yaşayan özel gereksinimli bireylerin, sosyal hayata daha aktif katılımlarını sağlamak, yaşam kalitelerini yükseltmek ve keyif dolu vakit geçirebilmeleri için farklı sosyal aktivitelerle onların, her zaman yanlarında olan Pursaklar Belediyesi, 10 - 16 Mayıs Engelliler Haftası kapsamında Engelsiz Yaşam Merkezi’nde etkinlik düzenledi.

PURSAKLAR'DA ENGELLİLER HAFTASI'NA ÖZEL ETKİNLİK

Pursaklar Belediyesi Engelliler Sosyal Tesisi tarafından organize edilen programda, özel gereksinimli çocuklar ve aileleri, çeşitli etkinliklerin düzenlendiği bu özel günde müzikler eşliğinde gönüllerince eğlenirken, keyifli bir gün geçirme imkanı buldu.

Pursaklar Belediyesi Engelliler Haftası kapsamında etkinlik düzenledi

10 - 16 Mayıs Engelliler Haftası kapsamında düzenlenen organizasyonuna katılan Belediye Başkan Vekili Ahmet Öztürk özel gereksinimli gençlerle, tek tek ilgilenirken mutluluklarına ortak oldu.

Pursaklar Belediyesi Engelliler Haftası kapsamında etkinlik düzenledi - Resim : 2

Yapılan etkinliklerde gençlerin sosyal hayata adapte olabilmeleri hedeflenirken Pursaklar Belediyesinin resmi X (Twitter) hesabı üzerinden yapılan açıklamada ‘’10-16 Mayıs Engelliler Haftası münasebetiyle Engelsiz Yaşam Merkezimizde Belediye Başkan Vekilimiz Ahmet Öztürk'ün katılımları ile gerçekleşen program, neşe dolu anlara sahne oldu.'' denildi.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER