Pursaklar Belediyesi engelli vatandaşlar için Buğday tanesi film gösterimi gerçekleştirdi

Pursaklar ilçesinde engelli vatandaşların moral ve motivasyonu arttıran programlar düzenlenmeye devam ediyor. Bu kapsamda ilçede, yayınlandığı dönemde adından çok söz ettiren Milletvekili Serkan Bayram'ın hayatını anlatan Buğday Tanesi filmini izleyen vatandaşlar duygusal anlar yaşadı.

Pursaklar Belediyesi engelli vatandaşlar için Buğday tanesi film gösterimi gerçekleştirdi

Pursaklar Belediyesi tarafından engelli bireylere umut aşılayacak ve onların özgüvenlerini yükseltecek bir adım atıldı. Engelli olmasına rağmen kendine inandığında pek çok şey başarılabileceği mesajı verilen Buğday Tanesi adlı filmin gösterimine ilgi yüksek oldu.

Pursaklar Belediyesi engelli vatandaşlar için Buğday tanesi film gösterimi gerçekleştirdi

ENGELLERE ALDIRMADAN DEVAM ETMENİN ÖNEMİ VURGULANDI

Şu anda AK Parti İstanbul Milletvekili olarak siyasi kariyerine yön veren Serkan Bayram hayat hikayesi ile de ön plana çıkan bir isim olarak akıllarda yer edinmişti. Meclisteki engelli vekillerden olan Bayram'ın hayatı Buğday Tanesi adlı filme konu olmuştu. Ünlü oyuncu ve şarkıcı Kutsi'nin Serkan Bayramı canlandırdığı Buğday Tanesi adlı film 2022 yılında gösterime girmişti.

Engelli bireyler için önemli bir anlam ifade eden bu haftada Pursaklar Belediyesi de Buğday Tanesi filmini vatandaşlarına izleterek özel bir an yaşanmasına vesile oldu. Söz konusu gösterime Milletvekili Serkan Bayram'da katıldı.

Pursaklar Belediyesi engelli vatandaşlar için Buğday tanesi film gösterimi gerçekleştirdi - Resim : 2

HAYATA SIMSIKI TUTUNMA MESAJI VERİLDİ

Etkinliğe katılan isimlerden Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin filmin verdiği mesajı vurguladı. Başkan Çetin “Buğday Tanesi filmini engelli hemşehrilerimiz ile buluşturduk. Gerçekten çok duygusal bir filmdi. Hayata sımsıkı tutunulduğunda nasıl başarılı olacağını ve diğer engellilere, çevresine nasıl yardımcı olabileceğini bu film sayesinde görmüş olduk. Herkesin bir engelli adayı olduğunu hiçbir zaman aklımızdan çıkarmamamız gerektiğini özellikle belirtmek istiyorum. Film gösterimine katılımlarından ötürü Sayın Vekilimiz Serkan Bayram’a teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Serkan Bayram'da kendisinin bu etkinliğe davet edilmesinden dolayı duyduğu mutluluğu dile getirdi. Film gösteriminin sonunda Vekil Bayram'a hediye takdiminde bulunuldu.

SONRAKİ HABER