Pursaklar Belediyesi Endemik Vadi'ye yoğun ilgi

Pursaklar Belediyesi, Endemik Vadi'yi hizmete açtığından beri vadide yoğunluk azalmıyor. Vatandaşlar, Endemik Vadi'ye giderek hem doğa ile iç içe oluyor hem de çeşitli aktiviteler gerçekleştiriyor.

Pursaklar Belediyesi Endemik Vadi'ye yoğun ilgi

Pursaklar Belediyesi tarafından hizmete sunulan Endemik Vadi'ye yoğun ilgi gösteriliyor. Çok sayıda vatandaş özellikle sıcak havanın gelmesiyle parklara, bahçelere akın ediyor. Endemik Vadi, vatandaşların ilk tercihleri arasında yer alıyor.

Pursaklar Belediyesinin prestij projeleri arasında yer alan Endemik Vadi, vatandaşlar tarafından tam not alıyor. Ankaralıların yeni buluşma noktalarından biri olan Endemik Vadi, Kurban Bayramında da yoğun ilgi gördü. Kurban Bayramı için Ankara'ya gelen vatandaşlar, aileleriyle birlikte Endemik Vadi'ye giderek sosyal aktivite ihtiyacını karşıladı, keyifli zaman geçirdi. Doğa ile iç içe olmak isteyenlerin tercih ettiği Endemik Vadi'de birbirinden çeşitli aktiviteler yapabilirsiniz.

Pursaklar Belediyesi Endemik Vadi'ye yoğun ilgi

VATANDAŞLAR ÇOK BEĞENİYOR

Başkente özgü endemik bitkileri, Ankara Kedisi, Ankara Keçisi, Ankara Güvercini, Ankara Tavşanı, bisiklet ve yürüyüş yolu ve Orman Köyü’nün bulunduğu Endemik Vadi’ye vatandaşlar akın akın gelmeye devam ediyor. Pursaklar Belediyesi Endemik Vadi'ye ilgi hiç azalmıyor.

Pursaklar Belediyesi Endemik Vadi'ye gelen vatandaşlar ise alanı çok beğendiğini ve temiz bir hava olduğunu belirtiyor. Ankara'da farklı bir aktivite yapmak isteyenler, Endemik Vadi'de zaman geçirebilir.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER