Pursaklar Belediyesi Endemik Vadi'de ziyaretçiler ağırlanmaya devam ediyor

Pursaklar Belediyesi Endemik Vadi, vatandaşların ilgi odağı olmaya devam ediyor. Pursaklar'a gelen vatandaşların ziyaret ettikleri alanlar arasında yer alan Endemik Vadi, her yaştan vatandaşı ağırlamaya devam ediyor.

Pursaklar Belediyesi Endemik Vadi'de ziyaretçiler ağırlanmaya devam ediyor

Pursaklar Belediyesi tarafından hayata geçirilen ve prestij projesi olarak adlandırılan Endemik Vadi, misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. Sıcak yaz aylarında gece gündüz fark etmeksizin aileleri ile birlikte keyif dolu vakit geçirmek isteyen vatandaşların ilçedeki tercihi olan Endemik Vadi, çocuklar için de farklı deneyimler sunuyor.

Pursaklar Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan Endemik Vadisi ilgi görmeye devam ederken hizmete kazandırıldığı günden bu yana içerisindeki endemik bitki ve hayvan türleri ile dikkati çekiyor. Ankara’ya özgü endemik bitkiler, Ankara Keçisi, Ankara Kedisi, Ankara Güvercini, Ankara Tavşanı, Orman Köy, Yürüyüş ve Bisiklet yolunu barındıran Endemik Vadi, her yaştan ziyaretçisine farklı deneyim yaşatırken keyifli vakit geçirmelerine olanak sağlıyor.

ENDEMİK VADİ, İLÇEDEKİ İLK ZİYARET ADRESİ OLMAYA DEVAM EDİYOR

Sık sık Endemik Vadi’ye giderek hem incelemelerde bulunan hem de buradaki vatandaşlarla bir araya gelen Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, Ankara’nın farklı ilçelerinden ziyarete gelen vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etmeyi ihmal etmiyor.

Pursaklar Belediyesi Endemik Vadi'de ziyaretçiler ağırlanmaya devam ediyor

‘'Ankara’nın kültürel değerlerine sahip çıktığımız Endemik Vadimiz, 7'den 70'e tüm hemşehrilerimizin büyük teveccühünü ve takdirini kazanmaya devam ediyor’’ diyen Pursaklar Belediye Başkanı Çetin, Endemik Vadi’nin doğal güzelliği ile Ankara’nın cazibe merkezi, gezi rotalarının başında geldiğini belirtti. Başkan Çetin; ‘‘Vadimizde, her gün binlerce vatandaşımızı misafir etmenin mutluluğunu yaşıyoruz.'' dedi.

Pursaklar Belediyesi Endemik Vadi'de ziyaretçiler ağırlanmaya devam ediyor - Resim : 2

Başkan Çetin açıklamasının devamında, ''Vatandaşlarımız, Endemik Vadimizde ilimizin kültürel değerleri hakkında bilgi sahibi olup, endemik bitkileri yakından inceleme imkânı bulurken, soyu tükenme tehlikesi ile karşı karşıya olan endemik hayvanlarımızı da yakından tanıyor. Sıcak yaz günlerinin tadını çıkarmak isteyen tüm halkımızı Endemik Vadimize bekliyoruz’’ ifadelerine yer verdi. Endemik Vadi'de ayrıca tıbbi aromatik bitki çayları da tadılabiliyor.

SONRAKİ HABER