Pursaklar Belediyesi ekipleri gri duvarları sanatsal galeri haline dönüştürdü

Sanatsal ve kültürel çalışmalarla Ankara'da çeşitli farklılıklar ortaya koyan Pursaklar Belediyesi, gri duvarları sanatsal galeri haline dönüştürdü.

Pursaklar Belediyesi ekipleri gri duvarları sanatsal galeri haline dönüştürdü

Pursaklar Belediyesi ilçeyi geliştirmeye ve güzelleştirmeye yönelik çalışmalarına devam ediyor. Pursaklar Belediyesi tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında ilçedeki gri duvarların sanat galerisi haline dönüşmesi için yürüttüğü çalışmalara dair bilgiler verdi.

Dekoratif ve sanatsal duvar çalışmalar ile sanatı sokaklara taşıdığını ifade eden Pursaklar Belediyesi, ilçeyi rengarenk bir görünüme kavuşturmak üzere çalışıyor.

PURSAKLAR BELEDİYESİ: ''SANAT ESERİ DUVARLAR PURSAKLAR’DA''

Sanatsal çalışmalarla Pursaklar ilçesinde farklılıklar ortaya koyan Pursaklar Belediyesi, görünüm açısından soğuk ve bakımsız görünen gri duvarları sanatsal galeri haline dönüştürdü.

Pursaklar Belediyesi ekipleri gri duvarları sanatsal galeri haline dönüştürdü

Pursaklar Belediyesi ekiplerince hazır hale getirilen duvarlar, profesyonel ressamlar tarafından ilçeye kazandırılan hizmet alanları başta olmak üzere sanatsal fotoğraf uygulamaları ve dikey düzlemde topraksız olarak canlılığını koruyan dikey bahçeler ile duvarlara görsel bir zenginlik kazandırdı.

Pursaklar Belediyesi ekipleri gri duvarları sanatsal galeri haline dönüştürdü - Resim : 2

‘‘Pursaklar’ı farklı kılan duvar çalışmalarımızla, sanata her alanda büyük önem verdiğimizi gözler önüne seriyoruz’’ diyen Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, Yol kenarlarındaki duvarların daha renkli ve daha estetik olduğunu belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Görüntü kirliliğine neden olan ilan panoları, billboard ve gelişigüzel asılan afişleri temizleyerek duvarlarımızı, sanat eseri haline getirdik.

Pursaklar Belediyesi ekipleri gri duvarları sanatsal galeri haline dönüştürdü - Resim : 3

Sanatı sokaklara taşıdığımız bu çalışmalarımızla hemşehrilerimiz bir yandan duvarları incelerken bir yandan da fotoğraf çekimi yaparak anı ölümsüzleştirme fırsatı buluyor.'' dedi.

Pursaklar Belediyesi ekipleri gri duvarları sanatsal galeri haline dönüştürdü - Resim : 4

Açıklamasına devam eden Pursaklar Belediyesi olarak daha nice özgün projelere imza atarak ilçeye yeni güzellikler kazandırmaya devam edeceklerini ifade eden Başkan Çetin, Pursaklar'ın gelişip güzelleşeceğini ifade etti.

SONRAKİ HABER