Pursaklar Belediyesi camilerde temizlik çalışmalarına devam ediyor

Pursaklar Belediyesi ilçenin eksik ve ihtiyaçlarına göre çalışma programına takvimler halinde devam ediyor. Pursaklar Belediyesi ilçedeki camilerde temizlik çalışmalarına devam ettiğini bildirdi.

Pursaklar Belediyesi camilerde temizlik çalışmalarına devam ediyor

Pursaklar Belediyesinin ilçedeki çalışmaları devam ederken söz konusu çalışmalara dair bilgiler de verilmeye devam ediyor. Söz konusu çalışmalara ilişkin bilgiler verilmeye devam ederken Pursaklar Belediyesi, vatandaşların ibadetlerini, temiz, hijyenik ve sağlıklı ortamlarda gerçekleştirebilmeleri için ilçedeki tüm camileri düzenli olarak temizlediklerini dile getirdi.

Temiz, hijyenik ve sağlıklı bir Pursaklar anlayışıyla hareket ettiğini ifade eden Pursaklar Belediyesi, temizlik çalışmalarını yoğun bir şekilde takvim dahilinde sürdürdüğünü dile getirdi. Pursaklar Belediyesi, ilçedeki bütün camilerin temizliğini yaparak, halkın huşu içerisinde ibadet etmelerini sağlıyor.

'‘CAMİLERİN, İÇ VE DIŞ TEMİZLİĞİNİ PERİYODİK OLARAK GERÇEKLEŞTİRİYORUZ’’

Pursaklar ilçesindeki bütün camileri özenle ve titizlikle temiz hale getirdiklerini belirten Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, ‘‘Camilerin, iç ve dış temizliğinin periyodik olarak gerçekleştiriyoruz. Hemşerilerimizin bir araya geldiği, ibadet ederken dertleşip, sohbet ettiği alanların başında gelen camilerimizi tertemiz tutma konusunda çok hassasız.'' dedi.

Pursaklar Belediyesi camilerde temizlik çalışmalarına devam ediyor

İlçedeki ibadethanelerde periyodik olarak temizlik çalışması yapıldığını ifade eden Başkan Çetin, ''Biz vatandaşlarımızın camilere geldiğinde uygun ortamlarda ibadetini yapmasını sağlamak için çalışıyoruz. Çalışma arkadaşlarımız camileri, belli bir periyodik takvim içerisinde tekrar tekrar temizliyor. Camilerimizi temiz tutmak için çalışmalarımız aralıksız devam edecek” değerlendirmesinde bulundu.

Pursaklar Belediyesi camilerde temizlik çalışmalarına devam ediyor - Resim : 2

Pursaklar Belediye ekipleri, vatandaşların vakit namazlarında rahat bir şekilde ibadetlerini eda edebilmesi için cami içindeki halıları makinelerle süpürüp yıkarken, ayakkabılıklar, kapı, cam ve duvarlar silinip, minberler de temizlenerek cami cemaatinin kullanımına hazır hale getiriyor.

SONRAKİ HABER