Pursaklar Belediyesi bu akşam Paydos oyununu sahneleyecek

Pursaklar Belediyesi vatandaşlar için ücretsiz tiyatro gösterisi düzenlemeye devam ediyor. 7 Eylül Cumartesi saat 20.30’da sahnelenecek oyuna ilişkin detaylar belli oldu.

Pursaklar Belediyesi bu akşam Paydos oyununu sahneleyecek

Pursaklar Belediyesi Tiyatro Günleri’ne devam ediyor. Ücretsiz bilet almak isteyenler için adresler de vatandaşlarla paylaşıldı. Yapılan paylaşımda Cevat Fehmi Başkut’un yazdığı ve Mehmet Tolga Köylü’nün yönettiği Paydos isimli tiyatro gösterisi bu akşam saat 20.30’da Devlet tiyatroları Pursaklar Sahnesi’nde sahnelenecek.

Pursaklar Belediyesi PYM Tiyatro Atölyesi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımında 7 Eylül’de sahnelenecek olan Paydos isimli tiyatro gösterisi için bilet temin noktalarını şu şekilde sıraladı:

  • Pursaklar Yaşam Merkezi
  • Devlet Tiyatroları Pursaklar Sahnesi
  • Pursaklar Belediye Binası Kültür İşleri Müdürlüğü (1.kat)

Ücretsiz olarak biletlerini almak isteyenlerin belirtilen adrese müracaat etmesi gerektiği ifade edildi. 7 Eylül Cumartesi sat 20.30’da Devlet Tiyatroları Pursaklar Sahnesi’nde sergilenecek olan oyna tüm Pursaklılar davet edildi.

Pursaklar Belediyesi bu akşam Paydos oyununu sahneleyecek

6 GÖSTERİ SAHNELENDİ

Öte yandan Pursaklar Tiyatro Atölyesi 23 Ağustos Cuma gününden bu yana 6 oyun birden sahneledi. Oyunların ücretsiz olduğunu belirten Pursaklar Tiyatro Atölyesi’nin bugüne kadar Sacide, Buzlar Çözülmeden, Keşanlı Ali Destanı, Töre, Bernarda Alba’nın Evi isimli tiyatro oyununu sahneledi. Bu akşam son olarak Paydos isimli oyun sahnelenecek.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER