Pursaklar Belediyesi beyaz masa birimi ile vatandaşların sorunlarını çözüme kavuşturuyor!

Ankara'nın Pursaklar ilçesinde ikamet eden vatandaşlar sorunlarını çözmek için belediyenin beyaz masa hizmetinden yararlanıyor. 2019 yılından beri hizmet veren bu uygulama ile vatandaşlar taleplerini karşılıyor.

Pursaklar Belediyesi beyaz masa birimi ile vatandaşların sorunlarını çözüme kavuşturuyor!

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin'in 2019 yılında göreve başlamasından sonra hayata geçirdiği ilk hizmetlerinden birisi olan beyaz masa birimi çalışmalarını sürdürüyor.

BEYAZ MASA PURSAKLAR HALKINA HİZMETİNİ SÜRDÜRÜYOR

Vatandaşların taleplerine hızlı ve etkin bir şekilde cevap vermek amacı ile kurulan beyaz masa birimi bünyesinde çağrı merkezi ile santral, istihdam, danışma ve çözüm şefliği gibi hizmetler veriyor.

Pursaklar Belediyesi beyaz masa birimi ile vatandaşların sorunlarını çözüme kavuşturuyor!

Kurulan birimin vatandaşların kolayca çözüme ulaşması için faaliyetlerine devam ettiğini ifade eden Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin “Vatandaşlarımızın yüzünün gülmesi ve taleplerinin en kısa süre içerisinde çözüme kavuşturulması noktasında Beyaz Masa birimimiz 5 yıldır görevini başarılı bir şekilde yerine getiriyor. Bu birimimiz sayesinde hemşehrilerimizin istek ve görüşlerini dinleyip anında ilgili birimlere iletilerek çözüm sağlıyoruz” şeklinde konuştu.

“İLÇE HALKIMIZIN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Bu hizmeti önemsediklerini ve ilerleyen yıllarda da aynı şekilde çalışmalara devam edilmesini istediklerini vurgulayan Başkan Çetin “Beyaz Masa, belediyemiz ile vatandaşlarımız arasında inşallah bundan sonra da köprü görevi görmeye devam edecek. Dün olduğu gibi bugünde, yarında yaptığımız her uygulama ile ilçe halkımızın yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Beyaz Masa vatandaşları yapılan hizmetler ve çalışmalar hakkında da bilgilendiriyor. Pursaklar ilçesinde yaşayan insanlarda beyaz masa birimi ile aktif olarak irtibat kurarak sorunlarını çözüme kavuşturuyor.

SONRAKİ HABER