Pursaklar Belediyesi başıboş köpekler için 24 saat yürütülen çalışmaları duyurdu!

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin tarafından sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda başıboş köpekler için veteriner hekimler için çalışmaların yürütüldüğü ifade edildi.

Pursaklar Belediyesi başıboş köpekler için 24 saat yürüttükleri çalışmaları duyurdu!

Son dönemde başıboş köpeklerin vatandaşlara saldırdığı hakkında gündeme gelen konuların ardından belediyeler tarafından da çalışmalar yürütülmeye başlandı. Ankara'da 9 yaşındaki çocuğa köpeklerin saldırmasının ardından gündeme gelen bu konuların ardından vatandaşlar tarafından tepkiler de artmıştı. Tüm bunların yanı sıra Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Ankara için belirli bölgelerde çalışmalara başlandığı öğrenildi.

Bununla birlikte Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin tarafından yapılan açıklamalarda veteriner hekimler ile birlikte 24 saat başıboş köpekler için çalışmaların yapıldığı ifade edildi. Buna göre sahipsiz ve hastalıklı köpekler için değerlendirme toplantısı yürütülerek burada gerekli olan müdehalelerin de yapılacağından bahsedildi.

Pursaklar Belediyesi başıboş köpekler için 24 saat yürütülen çalışmaları duyurdu!

PURSAKLAR BELEDİYESİ'NDEN BAŞIBOŞ KÖPEKLER İÇİN AÇIKLAMA!

Başıboş köpekler hakkında Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin sosyal medya hesabı üzerinden, “Veteriner hekimlerimiz ve yardımcı personellerimiz nöbet usulü 24 saat boyunca çalışıyorlar. İlçe genelinde saldırgan, hastalıklı, sahipsiz köpekleri kontrol altına alıyorlar. Gece vardiyasına çıkacak olan arkadaşlar ile değerlendirme toplantısı yaptık. Toplu halde boş arazilere bırakılan köpekler ile sık sık karşılaşsak da, çalışmalarımıza devam edeceğiz.” şeklinde açıklamalara yer verildi.

SONRAKİ HABER