Pursaklar Belediyesi atık ve molozları toplayarak sokakları temiz tutuyor

Ankara'nın Pursaklar ilçesinde belediye ekiplerinin temizlik çalışması sürüyor. Söz konusu çalışmalarda normal düzeyde olduğu kadar büyük ölçekli çöplerde teslim alınıyor.

Pursaklar Belediyesi atık ve molozları toplayarak sokakları temiz tutuyor

Yerleşim yerlerinde vatandaşların işlerini gidermesi sonrasında ortaya çıkan atıkların bulundukları yerlerden hızlıca kaldırılması önem arz ediyor. Sokakları temiz tutmak adına çalışmalarını sürdüren Pursaklar Belediyesi de bu konuda hassas davranıyor.

Pursaklar Belediyesi atık ve molozları toplayarak sokakları temiz tutuyor

EKİPLER ATIKLARI TOPLUYOR

Her hangi nedenden dolayı ev ya da iş yerlerinde ortaya çıkan harfiyat ve moloz atıkları Pursaklar Belediyesi ekipleri tarafından toplanıyor. Vatandaşlar alınmasını istedikleri büyük çaplı atıklar için Pursaklar Belediyesi ile irtibata geçiyor.

Pursaklar Belediyesi de bu konuda yapmış oldukları hizmet ile ilgili vatandaşları bilgilendirdi. Sosyal medyadan bir paylaşımda bulunan Pursaklar Belediyesi "Evsel atıklardan, molozlardan ve hafriyatlardan uzak pırıl pırıl Pursaklar için çalışıyoruz" dedi.

HEDEF PURSAKLAR'I DAHA TEMİZ HALE GETİRMEK

Pursaklar Belediyesine bağlı ekipler ilçenin eksiklerini gidermek ve temizliğini sürdürmek için çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda çeşitli sokak ve mahallelerde imar yolları açan belediye ekipleri aynı zamanda vatandaşların yollarda daha rahat yürümesi adına modern kaldırımlar yapıyor.

Pursaklar Belediyesi atık ve molozları toplayarak sokakları temiz tutuyor - Resim : 2

Pursaklar Belediyesi devam eden çalışmalara dair görseller ve bilgileri sosyal medyada paylaşıyor. Bu hizmet ile ilçe sakinleri hangi bölgelerde çalışmaların yoğunlaştığını görebiliyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER